On tässä kaikenlaista varmaan taas ollut ja tapahtunut, mutta jos niistä ei heti kerro niin ne unohtuu... :D

Eniveis, mies on nyt sitten ollut kotosalla. Sen ajan kun se oli reissussa, naamatauluni oli oikein kiltisti, ei finnin finniä. Mutta annas olla... Nyt tietenkin on :D Ja tänään pitäisi mennä ihmisten ilmoille, Kaija Koon keikalle Kaarinaan. Älkää kysykö miksi. No okei, sinne on menossa porukkaa miehen töistä ja mekin nyt sitten mennään. En minä mikään fani ole, en varmaan tiedä mitään uusi biisejä, mutta kai se jotain vanhaakin laulaa ja kyllähän sitä nyt kuuntelee ihan mielellään, noin vaikak taustamusiikkina.

Mies on ollut ihan outo, meinasin kysyä notta mitä sä olen tehnyt? Se lupautui ainakin melkein tulemaan mun kanssa Ikeaan, saa nähdä kyllä uskaltaako. Ja eilen se yhtäkkiä sanoi että voisin ostaa sulle Tapio Rautavaaran levyn, kun en ole sulle lahjoja aikoihin ostanut. Huh. Ei sentään suostunut ostamaan isoa Rautavaara-boksia, jossa olisi 14 levyä ja kirja ja ties mitä. Maksaisi 99e. :D Kirjakin olisi kiva, mutta sekin on jotain 40e. Lainaan sen kirjastosta. Mutta se levy olisi kiva, ei vaan löydetty eilen. Sen sijaan kyllä iso kattila ja Jaakko Tepon koko tuotanto cd:llä....... :D

Eilen sitten mies siinä uudessa kattilassa keitteli ampumansa teeren, hyh hyh. Oli ottanut sen kivipiirankin, sen missä linnut jauhaa ne kivet mitä ne syö. Sekin on syötävää. Yököttävää, sanon minä.
No, keitteli sen tosiaan ihan itse, meinasi kyllä tuskastua kun ei ensin löytänyt munakelloa kun olin sen pakannut. On se niin teknistä se ruuanlaitto..

Poikolaisetkin sai oikein sitten illalla kunnon paistia myös! Mies sanoi että poikien kippa tänne ja alkoi sitten paloitella sisäfilettä taijotain niille ja minä siihen että ei nyt ihan parasta tarvi niille antaa... Johon mies että pojat saa nyt parasta! :) Ja maistuihan niille! Kumpikin sai kaksi palaa. Myöhemmin mies lupasi lisää, nyt vain rintapalaa, sitä ei pojat meinanneet syödä. Oli ne yön aikana hävinneet, kyllä. Mutta meiän pojat tietää mikä on hyvää! Oikeita kulinaristeja! Se on sisäfile eikä mikkään muu! Nih! Tsik! :)

Niin, ja tänään tuo osti mulle by the way ruusun. Ihan oikeesti, mitä se ON TEHNY?! :D

Remppa edistyy, pääsin eilen käymään siellä miehen mukana. Vessa on revitty auki, sanoinhan jo että siellä tosiaan oli muutama kaakeli vähän muhjua ja piti siksi ne vanhat repiä pois... No nyt remppamies sitten on repinyt ne pois ja laittanut sitten jotain laastia tms mitälie sinne kuuluukaan laittaa ja antanut kuivua pari päivää, ja tuloksena on huomio, että yläkerran vessasta vuotaa meidän vessaan vettä ja yksi vessan katon kulma ei niin ollen kuivu... Eli vesivahinko-ongelmiakinko tässä nyt sitten saadaan ruveta oikein enemmänkin hoitamaan? Huh.
Olkkariin tulee outoa lasikuitutapettia, jonka päälle maalataan. Vähän outo  pinta siinä on, mutta katsellaan nyt millainen siitä tulee kun maali on päällä. Nyt oli vasta se tapetti seinässä.
Keittiön kaapit tulee nyt kai sitten ehkä olemaan siniharmaat ja keittiön kaakelit uusitaan, tulee sellaista jotain 5x5 laattaa, sellaista harmaakuvioista, semmosta kiveä, en osaa selittää. Ihan kivaa kuiteskin. :) Ja se tiskikone ollaan nyt sitten oikeasti saamassa sieltä yhdestä paikasta. Vanha, so what, kunhan toimii!

Voi olla, että kun muutetaan sitten kuun vaihteessa niin remppa on vielä kesken, keittiön kaapit ei ehkä ole vielä tulleet. Hmh. Mutta pakko muuttaa kun tähän on jo sovittu uudet asukkaat. Kiva, miehellä on just silloin yövuoroviikko ja perjantaina olisi viimeinen päivä. Sovittiin että me muutellaan sitten lauantaina ja uusi asukas sunnuntaina. Tai miten sitten me ehditään. Minä sanoin että heti vaan kun sinne saa johkin nurkkaan viedä jotain niin voin sinne alkaa laatikoita yms. rehata. Helppaa vähän.

Huh huh... Eilen oltiin vielä muuten viimeistelemässä auton remppa. Mynämäellä. Tuli siitä varmaan joku tonnin juttu. Mies sanoi että on hyvä hymyillä kun on tonnin hymy (siis kun on auto kunnossa). Mie ajattelin että ottaisin mieluummin tonnin purukalustot ja hymyilisin niillä :D
Mutta katsastuksessa oltiin eilen illalla ja läpi men. Ei sillä, mies tsekkaili kolmen viime vuoden katsastuslaput ja aina on ollut puhdas. No, ihansama, nyt saa luvan toimia vähän aikaa kun taas meni rahaa ihan järjettömästi. Kävihän tuo "hattu kourassa" tosiaan eilenkin hakemassa hiukan lisää lainaa pankista, kun tuo korjaus meni kalliimmaksi kuin luultiin ja kummiskin tuohon remppaan jotain vielä menee.. Tosin nyt se kävi viemässä jonkun kiväärinsä laitettavaksi asesepälle, tiedä mitä siihenkin muka taas tarttee tehdä. No, omapa on sitten lainansa ja takaisinmaksunsa.. Tosin kyllä miekin siitä kuulen.

On taas ollut ilmassa sitä että pitää hommata työpaikka ja mennä "eteenpäin elämässä". Joo,o, teettäähän tuo laina paineita ja nyt kun sitten asutaan ns. omassa kämpässä niin onhan se iso juttu. Olen minä nyt taas hiukan haeskellutkin, ties minne joka paikkaan. :D Ja jos se harjoittelujuttu onnistuisi niin se ainakin olisi sitten...

Ai niin, pitää ottaa selvää vaikuttaako se minun työttömyyspäivärahaan tai johonkin (jos joskus jotain saisin) kun me nyt sitten asutaan miehen omassa kämpässä... Hmm...

Tulipa taas tekstiä. Sitten kuitenkin. Taidan mennä nappamaan kupposen teetä ja mennä fluffbookkiin jahtaamaan halloweenjuttuja.... :D

1916515.jpg