... yhdet ongelmat selvitetty. Vanhuksiin sain eilen yhteyden, väittivät puhelimen luurin olleen huonosti. Mene ja tiedä. Juomingeissa olivat. Onkohan ne yhtään miettineet joulua ja joulun pyhiä? Pitäisi olla edes ruokaa varalle siksi.

Selvisin hengissä gynegologilta, vaikka olin kyllä ihan viittä vaille jättämässä koko menemisen, en ymmärrä mistä taas kehitin niin julmetun paniikin! Jestas. Verenpainekin oli ihan koholla, kun se siellä mitattiin. No, se nyt on toisaalta aina kun stressaan niitä mittareita ihan yleensäkin ja eipä tuo gynellä käynti muutenkaan ole herkkua.
Sainpa pillerit uusittua ainakin, ja pienet naurutkin :D
Siinä kun sitten piti käydä makuulleen ja alkaa revittelemään, niin gynetäti painoi kauheat spottivalot osoittamaan just ja tietty ihan sinne. Meikälle vaan tuli mieleen Aku Ankasta Hessu -tarina "Stara on syntynyt" ja meinasin purskahtaa nauruun :D Tosin en kehdannut, joten jännitin vatsaa ja tietty itse homma vaikeutui.
Mutta auts, mitä se täti sieltä oikein kaapi, ei multa ennen ole verta niin kovasti tullut jälkeen päin. Saa tehä siitä näytteestä vielä muutaman vuoden testit eteenkinpäin :D
Nyt pelottelin ne kaikki jotka ei ole vielä ikuna käyneet papa -kokeessa :D No ei se kuolemaksi ole, koko touhu kestää hyvä jos viisi minuuttia. Okei, ehkä kolme. :D

Parit kutsut on saatu jouluksi, kahellaan josko jaksetaan orientoitua vieraisille. Ensimmäiset joulukonvehdit saatiin eilen esi-tuparilahjaksi eräältä miehen työkaverilta joka ei varsinaisiin tupareihin päässyt, lupaili että saamme sitten myöhemmin kunnon lahjan.. :D No jaa, suklaata, paras lahja!

Lahjoista puheenollen:
2153097.jpg
Desthealta olen taas nukkispuolen joulukalenterissa saanut koruherkkuja, nuo ylärivin korut (pöllöä!!) ja alhaalla keskellä on Saokan ihanat talviset korvikset jotka sain joulukalenteriarvonnan voittona :)

Kauhea inspiraatio tehdä jotain, mutta en osaa päättää mitä. Ainakaan odottamassa oleva hirvenliha-jauheliha ei kiinnostaisi, mutta kaipa se ukko on ruokittava joten kastiketta on mentävä väsäämään.