Ei ole taas muutamaan päivään tullut kirjoitettua mitään. Eipä ole mitään tapahtunutkaan sen kummemin, että olisi tarvinnut heti kertoilla. :D

Itsenäisyyspäivä meni ihan niin kuin muutkin päivät, paitsi että ihastelin ja kauhistelin Linnan juhlia.
Lauantaina oli miehen synttärit ja mies vietti melkein koko päivän metsällä.
Eilen käytiin Myllyssä joulukaaoksen keskellä ja ihasteltiin uuden liikkeen (olikos se nyt Jalokivigalleria) valikoimaa.. Erilaisia kiviä hiottuina ja hiomattomina, koruja (upeita), kivistä veistettyjä hahmoja (mm. buddha-patsaita, pöllö-patsaita sekä norsu-patsaita), paljon koruja kivistä, kelloja... Kivettynyt puu oli hassu :D Kiveä se musta oli ihan kokonaan. Onkos se vihreä kivi jadea? No, jostain vihreästä kivestä siellä oli isoja veistoksia, yksi taisi olla taistelutappara.. Ja oli siellä joku muukin miekka myös..
Mutta pirkaleen kallista siellä oli! Jestas. Mutta onneksi oli, muuten olisin ruikuttanut miehen hulluksi, niin paljon kaikkea ihanaa siellä oli. Nyt tyydyin vain ihastelemaan muuten vain.
Ei oltu kauaa, sillä siellä oli tosiaan ihmisiä ihan liiaksi asti... Huh. Joulu saa ihmiset ihan raiteiltaan.
Illalla vierailtiin miehen äidin luona kaffeilla ja tortuilla ja vielä lopuksi miehen siskojen luona noutamassa synttärilahja sekä yhteinen joululahja.

Tänään kävin vielä pikaiseltaan Myllyssä ja hoitelin muuten asioita.
Vanhukset on taas tiptap -tunnelmissa, äiti oli soitellut mulle päivällä moneen kertaan, kun unohdin kännyn kotiin ja soittelin sitten kahden maissa sinne takaisin. Olivat vielä ihan hyvissä tunnelmissa, olivat laittaneet hiukan rahaa tulemaan, jes, saan taas maksettua ainaskin yhden laskun!! Tuossa neljän maissa äiti soitti uudelleen, eikä muistanut tippaakaan, että oltiin puhuttu jo aiemmin. Kyseli vain että missä olen ollut kun hän on niin monta kertaa yrittänyt soittaa.. Tintassa, huoh. Ja isä karjui kiukkuisena jotain taustalla. Niin kodikasta.

Miehellä on iltavuoroviikko, perjantaina vapaata. Miulla on näillä näkymin pikkujoulun viettoa perjantaina, sain kutsun :)
Mies taas menee lauantaina rientoihin, sinne työkaverin synttärijuhliin. Huh huh. :D

Mutta jos ottaisi nyt itseä niskasta kiinni ja puuhailisi hetken jomman kumman hoitamattoman nukkisprojektin kanssa... :)

1122823.jpg