Asiaa olisi, mutta siihen tarttuminen on työlästä. Mielessä pyrii jos jonkinlaista mielipidettä muistilistan asioihin liittyen, mutta en saa mitään ulos. Laiskottaa. Jospa olisi kone, joka suoltaisi ajatukset suoraan tähän ja sitten voisi ne tuhmim.. ei kun siis tyhmimmät napsasta pois ennen julkaisua.. :D
Sama homma unilla. Kaikki kirjalle ja sitten saisi itse muokata kun herää. Musta tulisi menestyskirjailija noin niin kuin jonkun scifin saralla.

Ainakin voisin suorittaa tuon valituksen Indiskan korvisten suhteen. Muistatteko nämä korvikset, joiden ostosta ei kyllä ole kauaa aikaa:
290676.jpg No nämä ovat tummuneet pahasti ja koukuista on lähtenyt tuo "kultaus" ja alta paljastuu mustaa "metallia". Tämä musta töhnä sitten taas jää korvisreikiin, eikä sitä todellakaan ole kiva puristella sieltä pois. Kivointa vielä kun mulla on muutenkin korvat arat... En tiedä uskaltaako tässä enää Indiskasta ostaa korviksia, jos menevät noin äkkiä huonoiksi. :( Harmittaa. Onneksi siellä on ketjujakin, josko ne eivät kuluisi?

Jos samantien yrittäisi muustakin juttua vääntää:
Valapäivästä on jotenkin niin paljon muka juttua, että puolet unohtuu heti kun alan ajatella koko asiaa.. :D
Mentiin sinne hyvissä ajoin, autoja oli kyllä sitten todella paljon, niin kuin tietysti ihmisiäkin. Huh.
Onneksi itse vala oli lyhyt, olisi ehkä voinut olla lyhyempikin. Ohimarssi ainakin jätettiin pois. Kyllä ne siellä pärskivät ja köhivät. Voi voi.. :D
Siellä oli niin julmetusti nuoria neitokaisia, että jos valatilaisuus olisi ollut kesällä, olisin tullut hulluksi jo ensimmäisen minuutin sisällä niiden minihameiden kanssa... Ja minkä näköisiä neitokaisia! Siellä oli triplasti niin nättejä ja kauniita likkoja kuin mitä missikisoissa oli niitä "kaunottaria". Tuonne sen Makusen olisi pitänyt tulla tyttöjä katsomaan.
Nähtiin sisko ja sakki heti alkuun, katsottiin vala yhdessä. Mentiin lämmittelemään Sotkuun, jossa tiet erkani väkijoukossa.
Me löydettiin miehen kanssa ensin "meidän alokas", tai hän löysi meidät. Itse en olisi ihan heti löytänyt siitä jolppimassasta :D
Nähtiin punkat ja kaapit ja muut sallitut paikat ihan vessoista lähtien. :D
Miehen kummitädin siskon likka oli muuten samassa komppaniassa (tai mikä sen on) kuin siskonpoikani.  Kivat pojalle ;) Naisia siellä oli yhteensä 6.
Oli hauska tilanne siinä kun juteltiin, mies mietti kaihoisasti, että joo,o, siitä on kolme vuotta kun täältä pääsin... Johon siskon mies, että juu,u, tänään aamulla hoksasin, että siitä on kakskytä vuotta kun täältä pääsin... XD Vähänkö naurettiin.. Mies siinä niin tosissaan että jokos niiiiiin paljon aikaa, ja toinen toteaa perään että 20 vuotta... Joopa. :D
Mies meni siinä välissä sitten hakemaan kummisetäänsä joka oli täällä sen kummitädin siskon miehen kanssa (ei juku näitä sukukiemuroita, kuka tässä enää mitään tajuaa??) ja sitä kummitädin siskon tytsyä. Mie lähdin perään. Löydettiin ne alakerrasta ja mies pääsi heti huomauttamaan likalle, että tasku kiinni... Ai jai.. :D Ja huh huh, oli minun kommentti, en tiennytkään että armeijassa annetaan naisille ylimääräinen tunti aamulla aikaa meikata ja kammata... Oli sitten niin paljon tököttiä naamassa ja silmissä, että mua ajatellen varmaan nelinkertaisesti. Tsiisös! Pikkuneitinättinen. Kaikki muut naiset joita siellä näin oli semmosia ponnaripäitä, jotka ei kauheesti olleet paklanneet vaan olivat aika au naturel.
(Tästä mies kun paluumatkalla huomautin niin sanoi että aijaa, en mää vaan huomannu.. Joopa joo. Luuleeko se että sillä likalla on luonnostaan kuuhun asti yltävät superripset ja iho mattainen kuin mikä? Pänni kyllä. Ja sitten se ei huomaa mun meikkiä, vaikka sitä ihan sille vartavasten!!! näytän! Lisää pännintää tuli sunnuntaina kun mies alkoi äidilleen kertoa tätä että pääsi huomauttamaan taskusta ja ei muistanut että minä olin siinä vieressä silloin, vaan selitti asiaa minullekin! Sitten oli ihan hoomoilasena kun sanoin että mä olin siinä vieressä silloin.. Joopa joo taas. Missä sen huomio on mahtanut sillonkin olla, kysyn vaan?! Tämä on yksi esimerkki miehen sokeudesta ja tilannemuistista... Välillä loukkaa kyllä.)
Se siitä.
Sisko oli hiukan loukkaantunut veljellemme joka ei "ehtinyt" tulla sinne, vaikka on kummi. Veli lähti kuulemma sinä samana iltana uuden naisystävänsä ja lapsikatraansa kanssa Åre:en! Jopas... Mutta kai sitä olisi ehtinyt kummipojan valapäivään? Ei siellä sentään olisi tarvinnut olla koko päivää, kun olisi käynyt edes. Nå jaa. Toivottavasti lähettää kortteja sieltä.
Olikohan siinä kaikki tästä asiasta..? Kiihdyin niin tuosta miehen sokeudesta että unohdin kaiken muun.. Arrgh.

Mies on kyllä välillä niiiin sokea, juurikin tuollaisissa tilanteissa ja niin naivi myös välillä kaikkien suhteen.. Luottaa ja uskoo.. Eihän se huono asia ole, mutta liiallisuuteen vietynä.. Onneksi se on jotain oppinut, esim. isänsä suhteen.
Miehen kavereiden tai "kavereiden" kanssa sama sokeus jatkuu.. Mies ottaa aina yhteyttä tiettyihin tyyppeihin, eikä näe että he eivät juuri tarvitse miehen seuraa. En tiedä onko sitten miehillä eri juttu, että vaikka ei olla yhteyksissä niin ollaan silti kavereita, mutta kyllä minusta tuntuu oudolta, että mies on aina se joka soittaa ja kysyy että voidaanko tulla tai oletteko menossa jonnekin. Ja useasti kaikki ovat menossa ja tapaamassa toisiaan, siis muita paitsi miestä. Joskus on vähän tyhmä olo, kun selkeästi kaikki muut pitävät yhteyttä ja sopivat että tavataan ja niin poispäin ja sitten me mennään sinne joukkoon, kun itse kysytään että sopiiko.. Olisi kiva jos joku joskus kysyisi, että tuletteko? Kyllähän ne aina joukkoon ottaa, mutta kuitenkin. Jotenkin tuntuu lisäksi, että miehen muutamat kaverit on niin eri aaltopituuksilla miehen kanssa.. Niillä on keskenään omat jutut, musiikit ja menot ja soitot.. Ja huumorikin on erilaista.
Ei kaikkien kavereiden kanssa ole näin, mutta useimpien.
En minä jaksaisi aina olla se joka yrittää, olen mieluummin yksin. Ei sekään ole kivaa, että joutuu kyselemään että onkos teillä suunnitelmia ja voitasko me tulla. Typerää.
Mies on moneen kertaan pyytänyt muutamaa kaveriaan meille ja ne kysyvät että jaa niin sinne turkuun? Joo, totanoin, ollaan asuttu yli vuosi jo raisiossa, ettätuota. Siis ne sen "kaverit" ei edes tiedä missä me asutaan! Halojatapäivää, mies!
No joo...

Seksipäiväkirjaakin piti kirjoittaa, mutta en tiedä jaksanko enää, pää tuntuu oudolta, taisin kiihtyä liikaa parista aiheesta.
404175.jpg

Menen keittämään teetä ja laitan Bobinin ruoan (mokoma on norkoillut koko päivän häkissään vaikka ovi on auki!!) syön pari jätskiä ja pelaan jotain...

Ai niin, kuka katsoi Big Love:n? Aika hyvältä vaikutti ainakin ensimmäisen jakson perusteella. Toivottavasti ei lätsähdä tai muutu muuten miksikään tylsäksi viagrahommeliksi jossa naiset kiistelee että kuka niistä on tärkein ja kuka hottiksin miehen mielestä.. Mormoniaihe on muutenkin kutkuttava, varsinkin tässä, mies haluaa mormoniuskosta näköjään vaan useat vaimot (joiden kanssa sitten tuskailee), mutta ei muuten halua elää heidän (kummallisen!) yhteisönsä tapojen mukaan..
Tämä jakso oli kokonaisuutena ainakin todella hyvä.

EDITTINÄ vielä kuva minusta huivipantani kanssa. :D
Muuten ihan hyvä kuva, mutta noi silmälasinmokomat roikkuu! Argh. Hommaan piilarit kyllä.
Taustalla minun harrastukseni = kirjat ja akuankat ja miehen harrastus = kitarat ja akuankat :)
404535.jpg