Siis ilma. Pimeä. Sateinen. Sumuinen.

Tekee mieli laittaa kaikki mahdolliset valot päälle ja silti on pimeää. Inhottava ilma. Ei sateessa vikaa, mutta tällainen ilma ei ole kivaa.

Ajattelin koettaa hilpaista tässä kuurojen (siis mikä päiväntasaajan Afrikka tästä kotosuomesta on tullut häh?) välissä keskustaan ja kirppikselle ajankuluksi, ryöstin eilen Roopen rahaston, ja niillä kolikoilla jos saisi jotain. :D Siis Roopen rahasto on vanhusten koiralleen Roopelle joskus laittama muovikippo, jonne kerätään kolikoita, 10, 20 ja joskus jopa 50 senttisiä. Niillä oli joskus tarkoitus ostaa Roopelle jotain, mutta se taidettiin ostaa ihan muuten ja sitten siitä tuli muutenvain sellainen kippo, johon vanhukset laittavat pikkuhiluja. Mie tai siskon muksut sen aina sitten tyhjää, kun siellä on tarpeeksi rahaa.. :D Joskus sieltä saa ihan kymppejä, kun vie pankkiin vaihdettavaksi. Nyt ei ollut kuin pohjalla ropoja, isä oli juuri kuulemma sieltä kerännyt kaikki ne viiskytsenttiset. Mokoma. :D

Postissa tuli mukava sadepäivän (ja ihan minkätahansa päivän) piriste, nimittäin Kaisalta kortti! <3
Ihanaihana tiikeri-aiheinen, jossa oli emo kahden pentunsa kanssa! Tuitui!!! <3<3<3 Olisin hetimiten laittanut siitä kuvaa tänne, mutta kamera ja tietsikka eivät suostu toimimaan yhdessä, jotenkin on ilmeisesti kameran ohjelma tuolta koneesta häipynyt tai jotain? Pitää pyytää miestä joskus fiksaamaan..
Mutta kiitos Kaisa ihanasta kortista, toivottavasti oli kivaa Lintsillä ja kääk kerro mitä kaikkia meriötököitä näit! :) Pus!

Ääh, nyt tulee taas vettä kon viidakossa. Kauhea meteli, vaikka istun olohuoneessa ja lasitettu parveke yleensä vaientaa kokonaan sateen äänen.

No, nyt on aikaa koettaa taiteilla veljen pojalle kortti, pitää postittaa tänään, huomenna on synttärit. :)

739216.jpg