Näin jopa kaksi oravaa psykoreissuilla, toisen mennessä ja toisen tullessa. Ahkerissa toimissaan. :) Tui.

Lekurin mielestä I`m cured, joten seuraava seuranta, mahdollisesti viimeinen on joulukuussa ja lääkitystä jatkan kesäkuuhun jolloin alan luultavasti vähentää ja lopettaa kokonaan. Jos kaikki menee hyvin eikä huonontumista satu. Jokatapauksessa voin jatkaa lääkkeitä, sillä terveyskeskuslääkäri voi ne uusia.
En tiedä olenko hyvilläni vai mitä, toisaalta on kiva kuulla, että on jonkun muunkin mielestä paremmassa kunnossa kuin vuosi sitten. Mutta se kai on kaikkien nähtävissä, ketkä minua ovat hiukankaan tunteneet.. Tosin vanhuksia ja sisaria ei oteta lukuun, kun eivät juuri minun asioista tiedä, hyvä kun yleensä ollenkaan masennuksesta. Eivätpä ole hirmusti kyselleetkään.

Tänään ei ole töitä. :)

Menen Länsikeskukseen hakemaan vähän perustarvikkeita, höyliä ja sukkia sekä itselle että varmaan miehelle. Ja ruokaa on ostettava. Ja laitettava miehelle rahaa tilille ettei se ole miinuksella. Eipä siinä sitten enää jääkään kuin parikymppiä "ylimäärästä". :D

Mies menee tänään kaverinsa kanssa metsästysseuran majalle, ovat yötä. Olin ihan unohtanut koko jutun.. Pitää ostaa itselle jotain kivaa syömistä ja vaikka lukemista illaksi. :)

Nyt reissuun.

875096.jpg