Keskityn nykyään vain ulkonäköön, vaatteisiin, koruihin, kaikkeen kivaan. Esineisiin, koristeisiin, huonekaluihin, kirjoihin, kuvaamiseen.
Ai niin, ostin lauantaina mokkanahkaiset ruskeat käsineet. <3 10€.
325746.jpg

En mieti koulua, masennusta, vanhempia, rahaa, työtä.

Olenko pinnallinen? Onko tämä pahasta? Kun ei halua ajatella "ajatuksia herättäviä ajatuksia"..

Tosin, olen huomannut löytäneeni paljon uusia puolia muotitsydeemeistä ja pinnallisuudesta, kun olen siihen keskittynyt.
358054.jpg

Ei, :D, minusta ei saa tekemälläkään pissistä tai vastaavaa. En aio ruveta meikkaamaan yltiöpäisesti tai mitään. Mutta on kiva seurata. Ja tehdä jotain pieniä muutoksia itsessä. Isoin muutos on tämä kokoprojekti.

Kävin tänään kuvaamassa hiukan. Piti kuvata Raision kaupunkia, mutta miten aina päädynkin hiipparoimaan metsiin, kun kuvaan?

Vanhan rakennuksen rauniot..
358004.jpg
358006.jpg
358005.jpg "Sivuportin" pylväät.
358009.jpg Pääportti.
358008.jpg Pikkuinen jäätynyt lammikkoinen.

Ja, koska kaupunkia piti kuvata, esittelen teille nyt Raision Kirjaston:
358003.jpg

Vanhukset törttöilee taas. Pari päivää oltu taas ihan tuiterissa. Eilen soitin kotiin iltapäivästä, kun sieltä oltiin soitettu minulle noin kaksisataa kertaa. Isä vastaa kotipuhelimeen jotakuinkin näin (nimi muutettu): Öörrörrhhrröörr... Virtanen... LOPPU!
Loppupaloppu. Ei paljon kiinnostanut jutella... Soitin illalla uudelleen ja isä oli kuulemma hajottanut kotipuhelimen. Varmaan juuri tuon jälkeen, luullut kuiteskin ettei puhelin toimi. Joopa joo.
Örröörrrööö sinnekin vain.
Sain sönkötyksestä jotain sen suuntaista selville, että olisivat hankkineet uuden könnykän jollekulle? Jostain syystää.. Ja jollain rahalla... Millä ne nyt ryyppää ja rellestää? Eikö isän raha ole jo tullut alkukuusta ja varmaan voittorahatkin juotu.. Onkohan äidin raha sitten tullut? Hmmh..
Lähettäkää rahaa tänne älkääkä juoko sitä! Prkl.

319538.jpg Tää kyllä jotenkin osuu meidän sukuun NIIN hyvin.... Noh, onneksi ne osasi tehdä edes SITÄ ja loppuun asti.... x_x