En tiedä pitäisikö olla helpottunut vai ei. Menkat oli n. päivän myöhässä, mies ehti jo stressata, vaikka vakuutinkin että ne alkavat. No nyt alkoivat.

Ei mitään erikoista tänään, paitsi että en mennyt psykolle. En vain halunnut. Mahdankohan vierastaa tätä uutta ihmistä? Se yritti soittaa päivällä, mutta löin luurin korvaan, osittain siksi että mies oli nokosilla ja osittain siksi että en jaksanut alkaa tilittää miksi en mennyt. Soitan maanantaina kun olen yksin.

Korvat ovat hiukan arat. Mutta olen nyt päättänyt, että korviksia minä pidän! Miullahan on jokin allergia, mutta ainakaan vielä ei ole mitenkään hirmusti tullut mitään nesteitä tms. Hiukan olen yrittänyt puristella sitä pois korvista aina kun otan korvikset pois. Ja puhdistan korviksia ja korvia, vaikka ei se nyt sinällään kai auta, mutta ovatpahan ainakin puhtaat. Mutta ne näyttävät niin hyviltä. :) Pidän niitä, piste.

Istuskelen täällä kynttilävalaistuksessa, mies meni testaamaan kuinka auto lähtee kylmänä nyt kun siinä on uusi akku tai laturi tai joku, joka vaihdettiin myös tuossa korjauksen yhteydessä. Soitti äsken ja sanoin vielä poikkeavansa kahville yhden kaverin kanssa, joka on portsarina Turun keskustassa. Ihan ok, ja hyvä kun ilmoittaa, mie aina pelkään kaikkia kolareita ja muita.

Mutta, poistun.

219760.jpg.. not my time yet.