On taas muutamia kuvia viikonlopulta, voisin laitella näkyviin tässä kun kulutan hieman aikaa että pääsisin antamaan rattolaisille iltapalan ja itse kaatumaan sänkyyn.. On inhottavasti kipeä olo, heti tietysti kun menin ihmisten ilmoille niin sain pöpön. Ei sillä, kirppikset on varmaan aika hyviä "tautipesäkkeitä", niin paljon kun siellä väkeä liikkuu. Kurkku kipeä ja pää on huttuisen oloinen, ei kiva.

Ai niin, yksi juttu pelottaa töissä, nimittäin kassalle meno! Tuolla kun täytyy kassan heitto maksaa omasta pussista! Apua, ei minulla ole varaa.. Kuulemma on ollut isojakin heittoja joskus. Kassa"tytöillä" on ollut käytäntönä jakaa mahdollinen heittosumma kaikkien kesken, jos ei tiedetä (mistä sen aina voisi tietää kun on monta kassalla) kenen vika on. Mutta apua silti...

Nyt niihin kuviin:

Ai miten niin rrrrakastan lumisia ja huurteisia puita?? <3 Nämä on otettu ns. kauppamatkalla, vähän venytin että saisin napsittua kuvia myös :D

Töissä muuten olen tuntenut suurta tuhlauksen tunnetta; siellä heitetään kaikki vanhat vaatteet ja tavarat noin vain roskiin! Siis ne, joista on irronnut hintalappu ja kukaan ei ole tullut hakemaan omaansa pois, tai ne, jotka ovat jääneet jälkeen kun myyjien myyntiaika on kulunut umpeen (ovat olleet jossain toisessa loosissa tietysti kun ihmiset sotkee kuin pahaiset kakarat).

Oikeasti, itkin melkein kun heitettiin ainakin 5 isoa säkkiä hyvää tavaraa pois!!  Apua! Jos olisin entisen kokoinen, voi vitsit, olisin saanut noin miljoonat hyvät housut sieltä.. Kokoa 38 oli ihan tuhottomasti, ja ihania erilaisia farkkuja, haaremihousuja ja vaikka mitä.. Ja paitoja! Takkeja! Tavaroita!!! Krääh. Hulluksi tulee. Onneksi saamme pelastaa jotain, sellaisia mitä oikeasti itse käytämme/tarvitsemme, emmekä vain rahtaa uudelleen toiselle kirppikselle myyntiin.
Minä pelastin viime viikolla seuraavat:


Seppälän ihkuihana pölllöaamutakki!!!! <3 Voi rrrrrrakkautta kun näin tämän siellä roikkumassa hylättynä!! Koko on S, mutta menee kyllä kiinni, tosin näytän aivan raskaanaolevalta :D Mutta auki sitä voi pitää, jos edes raaskii, ettei vaan kulu! Ihana!


Näitä olen aina ihaillut, nämä ovat upeita!! Mutta koska en ole koskaan ollut liiemmin gootti, en ole raaskinut ostaa, nämä kun maksavat ihan kivasti. Nyt oli ihan pakko estää tämän roskiin meno!! Apua, vihdoinkin omistan tällaisen!! <3 Rrakkaus.