Vaihdoin ulkoasua :)
Olen tiikerifani, joten mikäs parempi kuva kuin potretti pennuista?
Pohja on Piristysruiskeen Sarelta, vaihdoin vain oman kuvan tilalle.

Minun piti tänään mennä sinne Poriin tapaamaan kaveria, mutta sainkin aamulla ennen kuutta viestin että pitää perua reissu, koska hän on sairastunut oksennustautiin. :( Inhaa.
Onneksi tässä on vielä aikaa tavata ennen kuin hän lähtee ulkomailla vuoden alusta.

Olen siis ollut kotona tänään. Nukuin miehen kanssa pitkään, heh heh.
Kävin päivällä vähän kaupungilla kuitenkin, kun olin jo ajatellut että kierrettäisiin Porissa kauppoja tai kirppareita. Tiimarista löytyi ensi jouluksi pari pientä joulupukkikoristetta pöydälle sekä kaksi "kultaista" korkeaa kynttilänjalkaa, unohtamatta neljää ihanaa sinisen, punaisen, vihreän ja violetin väristä tuikkukippoa. <3 Ihanat.

319316.jpg

Soitin kotiinkin tänään, kun aamulla sieltä soitettiin miulle, en vain viitsinyt vastata kun arvelin että siellä ollaan juotu. Soitin kuitenkin kävellessäni kaupungilta kotiin ja ihan niin kuin arvasin, tunnelma korkealla. Ja valivali. *huoh* Tavallista, en jaksa välittää. Mitenköhän olisi uudenvuoden lupaukset vanhuksilta? Vaikka että juominen vähentyisi tai että ulkonakin voisi käydä kerran kuussa.... tämä koskisi äitiä.

Omana lupauksenani lupaan ensi vuonna yrittää vähentää todella mässyä. Ja lisätä liikuntaa. Ihan terveydellisistä syistä. Plus ulkonäöllisistä.
Lisäksi lupaan todella panostaa kouluun.

Hmh. Kuukautisten pitäisi olla juuri käynnissä, mutta eipä näy eikä kuulu. Noh, en ole vielä huolissani, sillä olikos se viimekertaa edeltävä kerta kun ne olivat myös päivän myöhässä. Ehkäpä pillerit alkavat lyhentää niitä entisestään, nykyään ne kun ovat n. 5 päivää kestävät entisten viikon kestävien sijaan. Minulle ihan sama, vaikka lyhenisivät yhteen päivään  :D Pääseepä helpommalla ja halvemmalla.
Jos en ihan väärin "kuulostele", kropassa tuntuu kyllä siltä että tulollaan ovat. Ellei se sitten ole ihmisen itu siellä joka puokkoilee jo alkuvaiheissaan :D

Vuosi kohta ohi. Taas. Mihinkäs se meni? Juuri mietin, että rakkaan kissani kuolemastakin on jo hiukan yli vuosi aikaa. Niin se vaan aika menee.. Vaikka välillä tuntuu ettei se liiku mihinkään. Mutta näyttää se laiskotellessakin pallo pyörivän.

Taidan mennä katsomaan Hauskaa videoputkea ja syödä hiukan jäätelöä. Se mässynvähennyslupaushan alkaa vasta ensimmäinen päivä. :D

305814.jpg 305805.jpg305815.jpg