Vappuaatto meni odotetusti kotona sohvalla ja vapun päivä oltiin kymmenestä iltaseitsemään naantalissa hommissa. Tyhjennettiin yksi kellarikerroksen huone miehen käyttöön ja tyhjennettiin ja täytettiin uudelleen miehen työhuonetta. Yläkerrasta tyhjeni miehen siskojen huone kiitettävästi ja sain imuroitua yläkerran. Askarteluhuoneessani yhä olevat kamat on kyllä siirrettävä sinne siskojen huoneeseen ennen muuttoa.. Ja aion kyllä siivota sen yläkerran vessakylppärin, vaikka mikä olisi. Tänään piti mennä hakemaan keittiön lattiamattoa ja seinämaaleja, mutta timpurille tulikin este ja homma siirtyi huomiselle. Toivottavasti se keittiö tulisi ensi viikolla jo kuntoon. Kyllä siellä sitten jo jotenkin eläisi. Nyt on kaikki vaan ihan levällään. Huh, pitää muuten siivota siellä jääkaappipakastinkin, pitää kirjoittaa se jonnekin ylös. Samalla pitää hinkata hellaa, onneksi uuni näytti aika käyttämättömältä.
Huomenna pitää katsoa jos ehtisi siinä illalla putsaamaan jotain, tai joku ilta, viimeistään lauantaina. Eräs miehen kavereista tulee lauantaina käymään, katsotaan jos silloin mentäisiin naantaliin niin voisin putsata jotain paikkoija..
Tuntuu niin tyhmältä kun en voi oikein tehdä mitään muuta kuin kökkiä kotosalla... Varsinkin kun melkein kaikki on pakattu ja pakkaamattomat ei pakkaannu ellen saa lisää pahvilaatikoita. Toiv. mies muisti ostaa niitä tänään lisää... (veikkaan ettei). Se tekee omaa askarteluhuonetta sinne kellariin mikä tyhjennettiin vappuna, tänään meni suoraan töistä hakemaan sinne lattialaudoitusta yms ja siellä se vieläkin puuhaa.
Toivottavasti pääsen mukaan joku ilta, tai sitten täytyy jostain repiä bussimatkojen hinta että pääsen sinne joku päivä viikolla.
Minulla on hiukan säästössä rahaa, mutta ne joudun nyt käyttämään uusiin kesäkenkiin ja capreihin, kun mies ei ole muistanut lupaustaan kustantaa minulle molemmat, enkä jaksa ruinata niitä, kun muutenkin on rahanmenoa. Pitää sitten vain sanoa että ostin ne viime kesän lopussa tai jotain enkä ole ehtinyt käyttämään tms. Tänään kävin kaupassa vanhoilla kesäkengillä ja hyvä etten paljaalla asfaltilla kävellyt :D Kun ei oikein enää viitsisi pakkaskenkiä pitää ja feikkikroksit on vaan roskisreissuille ja pihahommiin yms. Hätätapauksissa ainoastaan kauppakäyntiin tms. :D
Mutta....

Ei oikein ole mitään uutta informoitavaa, niin päätin laittaa tänne julkaisemattomia pöllökuvia joita on noin miljoona...


Pöllökoukut, -ovistopparit ja -lamput olisi pop. Ja nuo harmaat mukit ja teekannu :)


Kirjatuet olisi mainioita!


Laukut aina tarpellisia!


Kengistä puheen ollen... Näillä olis muikea tepastella.


Tai näillä...


Uuden kodin avaimet talteen.. Tällaisia voisi kokeilla ommella kunhan kaikki rauhoittuu..


Hauskoja pöllötyynyjä!


Näitä oli ainakin joskus Iskussa..


Vessan sisustus tässä?


Koukkuja sai ainakin joskus Leenaelinasta Turusta..


Näistä kelpaisi aamupalaa syödä!


Tää alimmainen olisi ainakin PAKKO saada..


Tää uikkari ei ehkä näyttäisi mun päällä kovin upeelta, mutta vois sitä vaikka henkarissa kattella :D Tai sitten mun on laitettava tää inspiraatiokuvaksi jääkaapin oveen... :D Tosin tää on liian kuikelo malli, mutta juu nou.


Tän mä voisin pukeakin :)

Tässäpä tällaista turhanpäiväistä settiä tälläkertaa.
Huomatkaa arvontavinkkipostaus alempana!