Iltaa. Tai yötä. :)
Tässä on ollut oikein mukavata kun on saanut nukkua pitkään ja vastaavasti valvoa pitkään. Tosin kroppa kiittää tiistaiaamuna kun pitää herätä joskus 5.45...... Auts. Eniveis, vaikkei oikeastaan mitään pääsiäistä ole vietetty niin mukavaa on ollut. Eilen oli kiva päivä, käytiin mökillä yms. ja tänään kävin kuvailemassa Naantalissa ja appiukonkin kanssa meni mukavasti kun käytiin vieraisilla.


Leskenlehtiä on ollut jo parisen viikkoa siellä sun täällä.


Näistä kukista nappasin kuvia jokin aika sitten, näittekin niitä silmuina. Aika söpöjä, vähän suomi-henkisiä, eikö?

Mökki oli pystyssä ja ehjä, vaikkei hetkeen olla päästykään siellä käymään. Monta kärpäsenraatoa taas pisin poikin ja yksi epäonninen metsähiiri loukussa :( No eipä se kyllä kivaa ole löytää niitä papanoita esmes pirttipöydältä..
Mies touhusi hetken jotain ja minä hilpaisin kuvailemaan ja tsekkailemaan maisemia. Yllättävän kuivaa oli jo, vaikka paikoin löytyi vielä pieniä lumisia paikkoja.


Tämä nyt ei ole keväinen kuva, mutta menkööt. Oli vain niin kivan näköinen.


Tämmöinenkin löytyi lämmittelemästä mökin kulmalta.


Kottikärryt oli vaan jotenkin niin houkuttelevan näköiset?


Pääsiäisen kunniaksi lakkasin kynnet keltaisella :)


Kevään ja kesän virallinen alkamisen merkki: ensimmäinen jäätelö! Nam :)

Paluumatkalla poikkesimme ihan muuten vain Tarjoustaloon ja ohopsansaa, tarttui sieltä jotain mukaankin...


Hää o nii söpö! Hintaa oli vain 3e niin olihan se pakko napata mukaan! Pari muutakin siellä oli, jäivät odottelemaan tilipäivää :D Ja sitten sellainen hauska puinen pöllö, siivessä luki tervetuloa, hommaan vielä semmoisen mökille pihamaalle :D

Mutta nyt menen katsomaan vielä hetkeksi snookeria (on tullut taas seurailtua) ja sitten pehkuihin. Laitoin tämän päivän Naantali-kuvia muutaman nassukirjaan, laittelen tänne sitten sepustusta niistä myöhemmin.