Eilen herkistyin ensimmäistä kertaa elämässäni kunnolla elokuvaa katsoessani. Katsoimme The Passion of the Christ -elokuvan ja minulta vain alkoi valua kyyneleet silmistä. Niin kamalaa se oli. En ole uskovainen, sillälailla hullumaisesti, mutta uskon. Olen rukoillut apua ylhäältä niin monta kertaa elämässäni - ja saanut sitä - että tuollainen kyllä saa minut itkemään. Mies ei oikein ymmärtänyt, oli ihan kummissaan kun näki minun ensimmäistä kertaa herkistyvän elokuvaa katsottaessa. Minä kun kestän katsoa mitä vain, suorastaan nautin ja naurankin jos on "muka" huvittavan näköistä kun päät lentelee.. Selitin sitten pintapuolisesti jotain... En oikein osaa puhua tästä, tuntuu että jos sanoo rukoilevansa, tulee automaattisesti katsotuksi ihan hihhuliksi. Vai? Jokatapauksessa, itkeä tihrustin tuota leffaa katsoessani. Onneksi en mennyt katsomaan sitä elokuvateatteriin.
Ymmärrän myös juutalaisten kimpaantumisen elokuvasta, mutta minkäs teet, tuollaista se on luultavasti silloin ollut. Ne jotka uskoivat, saivat vahvistuksen, ja ne jotka eivät uskoneet, saivat katua katkerasti. En tarkoita mitään kiirastulta kirjaimellisesti, varmasti riitti mieleen pamahtanut tieto siitä mitä tulikaan tehtyä..

No joo. Mutta se siitä. Vaikka pääsiäinen onkin.

Tilailimme myös eilen nettikaupasta paitoja :) Mies tilasi jonkun Judas Priestin fanipaidan ja minäkin sain samasta paikkaa jotain ihkua :D

1398380.jpg

Pussy Deluxe -merkkiä tai jotain. :D Aivansama, tää on ihana ja tuo Pirate Kitty -merkki tuolla on ihana! Olisi saanut myös sellaisen topin, joka oli kuorrutettu tuollaisilla pienillä Kitty -merkeillä, mutta valkkasin tämän kuitenkin. Toivottavasti sopii, otin M -koon.

Tänään käytiin Lahdessa miehen kaverin luona käväisemässä, vähän pikainen reissu, meni matkoihin enemmän aikaa kuin itse tapaamiseen. Mutta niin se vaan on, kun matkaa on yhteen suuntaan 3 tuntia.
Hesepullaa, Kismettiä ja teetä matkan aikana nautimme. Nam nam. :D
Paluumatkalla nähtiin paljon hanhia (en tod. alkanut laskemaan), noin 30 joutsenta ja 7 peuraa. :) Tuitui!

Tässä pikapikaa kuulumisia, menen nukkumaan, olen ihan seis.

Hyviä Pääsiäisen jatkoja kaikille!