Tuolta näytti verotoimiston talo muutama päivä sitten. Nyt on jäljellä enää betonikasa.

Vähän samat fiilikset on täälläkin.
Useimmat jo tietävätkin, että sain torstaina yhden maissa puhelinsoiton Argentasta, kiitti ja moi. Ei tarvi mennä enää töihin. Paitsi palauttamaan avain. Kyllä itku pääsi.
Onneksi olen tässä samalla koko ajan haeskellut eri paikkoihin ja nyt olen sitten hakenut lisää. Pari kiinnostavaa paikkaa on hakusessa. Voi kun pääsisi. Onneksi on hieman turvaa, maanantaina tulee viime kuun palkka, jonka pitäisi olla ihan hyvä, ja seuraavassa kuussa tulee tältä kuulta pikkiriikkinen palkka. On hiukan aikaa etsiä töitä. Työkkäristä ei varmaan minulle taas irtoa kuin ehkä se 56 senttiä per päivä. Huoh. No kokeillaan josko saisin työpaikan niin ettei tarvitsisi noilla senteillä hillua.
Syy potkuihini oli ilmeisesti se etten tehnyt tarpeeksi tulosta. En muista olenko tänne kirjoittanut, mutta tiedän ainakin yhden henkilön jo aiemmin saaneen potkut sen takia. Onneksi en ollut ensimmäinen... Jos tästä nyt mitään "onnekasta" voi sanoa. Koeajalla kun olin, niin ei tarvitse sen enempiä selitellä puolin eikä toisin, voi vain sanoa että kiittimoi. Huoh.

No, nyt on jo vähän parempi fiilis, torstaina olin kyllä jokseenkin maassa. Mutta heti puhelun saatuani tartuin uudelleen luuriin ja soitin pariin jo aiemmin hakemaani työpaikkaan. Toisessa olivat jo valinneet henkilöt, toisessa ovat kutsumassa haastatteluihin. Koetin kovasti viestittää että tulisin oikein mielelläni edes haastatteluun. Kahellaan. Lisäksi on tullut laitettua muutama muukin hakemus ja Tiimariin laitoin ihan avoimen randomhakemuksen, jossa tyrkytin itseäni ihan mihin vain pikkutuurauksiinkin :D

Kai tämä tästä. Pitää vaan jaksaa hakea uutta paikkaa.

Huomenna on Turun lentokentällä Turku Air Show, jossa on kaikenlaista mielenkiintoista nähtävää, koetan saada muutaman onnistuneen kuvan niistä "lennokeista", jotka ovat jo muuten pari päivää harjoitelleet ties mitä kiemuroita tässä meidän ylöäpuolella, järjetön meteli, huomenna absolut korvasuojaimet mukaan!

Sunnuntaina tulee kuluneeksi 2 vuotta äidin kuolemasta :(, ja suuntaammekin päivällä Raumalle. Vielä ei ole tiedossa tehdäänkö siellä jotain muutakin.
Pöllökahvila siellä muuten on torin laidalla, viimeksi jäi käymättä kun meni aika tiukalle, mutta pitää ottaa selvää onko se sunnuntaina auki... Pakko mennä! ;D En muista mikä paikan kunnon nimi on, mutta torin laidalla sijaitsee.

Etana etana näytä sarves, onko huomenna pouta? Ehkä se aurinko meikäläisellekin alkaa taas paistaa...
Miten se muuten meni, mikä keli silloin on kun etanalla on sarvet ylhäällä?