Olin miehen mukana tänään töissä, mies ajatteli että tykkäisin kun matka suuntaa kohti Turun saaristoa. Ja olihan siellä komeita maisemia, yksi peura, paaljon hevosia, paaaljon lehmiä ja paaaaaljon lampaita. :)
Ihan kiva ilmakin, mitä nyt tuuli aivan vimmatusti. Lihapiirakkaa syödessä tuli ikävä lyhyttä tukkaa, kun etuhiukset hillui jossain majoneesissa... :D

Käytiin Kemiössä, sinne mentiin ihan lautalla. Siellä sitten pyörittiin, muistan ainakin nimet Västanfjärd ja Taalintehdas. Käytiinkös me Dragsfjärdissäkin? Ja jotain muita paikannimiä, kuka niitä ruottinkielisiä muistaa, ei kukkaan.

Se on niin hauskaa välillä, että kun tuonne saaristoon mennään, niin kuormassa voi olla lähetys jonnekin tehtaalle tms, jonne siis menee monta lavaa tavaraa, painoa vaikka kuinka, ja sitten voi ollakin vain yksi pieni kilon paketti! Eräälle mökille (tai siis niin lähelle kuin pääsimme, mikä kinttupolku!) veimme oven :D Kaikenlaista.

Seuraavassa kuvasaastetta, olin ihan turisti ja räpsin kuvia koko ajan, puolet ihan roskaa:

1736963.jpg
Minä autossa istumassa kun mies toimitti ovea. Otin kuvan auton yläsivupeilistä. :D

1736964.jpg
Tämän otin myös autosta, hiukan näkyykin tuossa alhaalla. Tälläista tietä vielä isolla autolla pääsee, se tie jota pitkin olisi pitänyt mennä "ovimökille", oli vielä pienempi ja mäkinen! Huh. Mies ensin yritti, että josko onnistuisi, mutta oksat vaan kolisi niin perskuleesti, niin oli paree pakittaa ja luovuttaa. Tätäkin polkua se joutui sitten pari kilsaa peruuttamaan takaisin isolle tielle, kun ei mahtunut missään kääntämään. :D Niin, mies ajaa siis ihan kuorma-autoa, ei mitään pakettiautoa.

1736965.jpg
Tämä oli jossain ihan perillä, tuosta lähettyviltä lähti lauttakin taas eteenpäin jonnekin ties minne ruotsin puolelle :D.

1736966.jpg
Tämä kuva on Taalintehtaalta. Tuo mustakivinen rakennus on ihana. Ja mikä kontrasti noiden "rautalankojen" kanssa!

1736967.jpg

1736969.jpg
Nämä kuvat on jostain Kemiön keskustan tuntumasta, jonkun teollisuushallin vieressä oli vanha iso lava.

1736971.jpg
Tämäkin on Kemiötä, vähän tuulee.

1736972.jpg
The neverending tower....

Joo,o. Kyllä siinä itsellekin tuli hiukan väsy, vaikka vain katseli. Mutta kiva oli vaihteeksi mennä mukaan päivälläkin. :)

Huomenna sinne haastatteluun. Apuva. :D