Olkkari ja makkari alkaa ehkä just ja just pikkuhiljaa näyttää valmiilta. Siis jos ei oteta lukuun tätä kaaosta.. :D

No, kunhan saadaan aloitettua taulujen ja hyllyjen laittaminen seinille niin sekin auttaa. Saa purettua niihin sitten pari laatikkoa.

Tänään pitäisi kuulemma tulla vielä sählömiehen jotain tekemään..? Muutoin remppaäijä on häippässyt ja palaa sitten kun saadaan ne keittiön kaapit ja tasot ja lattia ja kaakelit.....

Pesin eilen sisäikkunat ja ikkunoiden pielet. Voe elämä mitä paskavettä siitä tuli! Ihan mustaa vettä kun yhden ikkunan pielet pesi.. Olin lievästi hikinen homman ollessa ohi.

Nyt alkaa sitten normaali arki hetkeksi tosiaan, mies töissä eikä remppaäijiä missään. Jos joulukuuksi saataisiin keittiö valmiiksi.. Voisi pitää tuparitkin jossain vaiheessa.

Tuntuu muuten että kaikki tuttavat alkaa sikiämään... Miehen erään kaverin emäntä on jo hyvällä vauhdilla raskaana ja lauantaina ilmoitti toinen kaveri että ohopsaa, sitä on muksu tulossa. Huh. Pitäskö tässä alkaa oikeasti miettimään että ollaan aikuisia?
Puhuttiin miehen kanssa myös jälkikasvusta ja sanoin, että en kyllä ole ihan heti valmis. Ehkä joskus. Justiinsa nyt olen kyllä liian itsekäs. Ja sitäpaitsi, tämäkin kämppä tulee ahtaaksi jos tänne kolmas ihminen tulee. Ja meistä ei kumpikaan ole ihan heti uudestaan muuttamassa :D
Sitäpaitsi lapsi tulee kalliiksi eikä meillä ole ylimääräistä nyt, kun mies otti lainaakin remppaa varten.
Mutta ehkä sitten joskus. Ellei nyt jotain vahinkoa satu, tietenkin.

Muttamutta, ei näin vakavia saa puhua täällä :D Huih!

Paras mennä laittamaan muutamia juttuja paikalleen...

219760.jpg