Jännään maha ähkyssä munakkaasta täällä, että mitä kansa päättää tällä kertaa.
Tuomareiden sanat oli kovia, mutta asiallisia.
Ari on hyvä, mahtava ääni, mutta ah niin tasainen ja tylsä biisivalikoima, pientä vaihtelua? Edes pientä?Lavaesiintyminen todella on tökkinyt koko ajan, miten siihen on muka niin vaikea keksiä jotain puuhaa kitaroiden ajaksi?
Kristiina raiskasi molemmat kappaleensa, voi yök. Miten voi olla noin kertakaikkisen huono englannin taito? Ja miten ihmeessä tämä ei tajua sitä, vaan jatkaa ja jatkaa kansan kiduttamista? Bon Jovit meni niiiiiin kuuseen, herranisä, jos joku löysi siitä yhdenkin oikean nuotin, niin ohoh.
Ei Kristiinasta ole kuin uudeksi nailonpiitti nännääjäksi, jos siksikään.
Anna oli suloinen ja lauloi hyvin, suomea oli kiva kuulla häneltäkin ja Juanesin kappale todella sopi hänelle.
Kristian oli ensimmäistä kertaa yksi suosikkini, ennen hänen esittämistään biiseistä ei ole oikein saanut kiinni, mutta nyt lauloi niin kivat kappaleet, että oikein mielikseen kuunteli.

Päänsärky alkaa onneksi hellitää, äsken sattui tosi mukavasti.. Nappasin pilleriä ja tein munakkaan, eiköhän kohta mene ohi.

En ole tänään saanut mitään aikaiseksi, olen vain ollut. Huomenna on hoidettava hiukan asioita, must.

Vanhuksilla kävi tänään ensimmäiset asunnonkatsojat. Eikä ole edes irtisanottu kunnolla vuokrasopimusta. No jaa, kunhan sitten eivät ala häätämään ulos.

Äidiltä kuulin (jos oikein ymmärsin) että siskoni luona on puhuttu jotain meistä.. Joo, tiedänhän minä, että varmaan puhutaankin, vaikea olisi olla ajattelematta, kun kumminkin tiedän, että puhuuhan ne esim. meidänkin kanssa vanhuksista negatiivisesti. Mutta ei se silti ole kiva kuulla, että itsestä puhutaan pahaa selän takana. (vaikka tiedän että itsekin puhun pahaa toisista, onkohan se sitten peritty ominaisuus..)
Varsinkin kun olen aina kuitenkin tuntenut itseni ulkopuoliseksi siskon ja veljen seurassa, he kun ovat niin paljon vanhempia (no ei se oikeastaan tässä iässä enää haittaa) ja koska he ovat keskenään täyssisaruksia ja ovat eläneet yhdessä nuoruutensa. Minä olen siinä suhteessa ulkopuolinen..

No, ei nyt ajatella huonoja, pää alkaa taas särkeä vain. Pieni surffailu ja sitten idollstulos ja sänkyyn lukemaan.

403404.jpg