Joopa. Olin tänään työkkärissä koulutusneuvojan pakeilla enkä oikeastaan tullut hullua hurskaammaksi. Samat koulutuspaikat saan kyllä itsekin tietooni netistä kiitosta vaan.... Just niin hyödyllinen toimi taas, että. Mä halusin jotain UUTTA infoa, SISÄPIIRITIETOA. Argh.

Työkkäristä suuntima kelaan ja kuulemaan kuinka hirvittävän runsasta työmarkkinatukea tulen taas saamaan.. 65 senttiä per päivä, kyllä sillä itsensä jo ähkyyn syö! Kele kun totuin jo tuohon luksukseen kun oli kurssia ja työharjoittelua ja vaikka mitä viime keväästä asti.. Äkkiä nyt mulle jotain! Yhdestä koulutushommasta kiinnostuin jo aiemmin mutta nytpä sellaista ei sitten taida olla edes tulossa, nice.. Yksi toinen koulutuspaikka kyllä taitaa olla semmoinen mihin koetan hakea, vaikka se paikka on kyllä jossain huutin tuutissa, mutta kaipa sinne bussilla pääsee. Ja työhakemuksia taas vetämään..
Ja on se kiva kun kehotetaan sitä omaehtoistakin kurssitointa katselemaan, ne kun maksaa yleensä jotain 300 eupoa ynnä sitten joku 50 lisää jostain kokeista tai mistä lie wateversseistä.

Kysyinpä nyt vielä joutessani kelasta, että miksi yhdessä vaiheessa sain n. 9e per päivä tuossa viime vuoden alussa ja  sain jopa vastauksen, halleluja, olen sitä yrittänyt ennenkin kysyä pariin otteeseen mutta kukaan ei ole vastannut ja kuulemma siksi kun puolison tulot oli pienemmät.. No ei ne kyllä niin paljon ole musta muuttuneet, mutta kai sitten.. Hmph. Kumma vaan kun ennen sitä 9 euroa oli summani 54 senttiä päivä, sitten äkäseen yhtäkkiä se 9e ja nyt kaikenmaailman toimenpiteiden (koulutus yms) jälkeen 64 senttiä? Eli siis miten ne tulot menee oikeen? Ensin se puoliso on saanut ihan pirusti palkkaa (jopa enemmän kuin nyt), sitten yhtäkkiä ne tulot on humpsahtaneet alas ja nyt taas nousseet??  54c - 9e - 65c ???? Kertokaa mulle että notta kuinka miten ja missä?

Huoh.

Jos nyt sitte rempois tähän muutaman rästikuvan.


Ostin Desthealta kirppiskasasta tämmöisen joskus ajat sitten, miks ihmeessä tää oli kirppiskasassa, violetti hei?? :D


Tällainen on ennestään, Tiimarin mallistoa, näitä oli punainen, vihreä ja sininenkin tuossa sekamelskassa, mutta nyt tosiaan keskityn vain violettiin, harmaaseen ja ylipäätään sellaiseen joka olisi edes hiukan enemmän sopusoinnussa... :D Pitäisi mennä kirppikselle, kamaa olis kyllä enemmän kun tarpeeksi sinnekin.....


Randomkuva kun oli muka ottohetkellä jotenkin kiinnostava?


Liukasta, perkele. Tässä samoilla kohdin levasin joitain aikoja myöhemmin..... :D


Ufo hangessa?


Iih, ihka ensimmäinen kuva mihin oikeasti sain tallennettua tuota lumen kimallusta edes hiukan!


Raaahh... Ihan kuin suu täynnä lunta :D


Mitäköhän tässä on käynyt?


Ruoste on kaunista.

Jos nyt menis vielä varmuudeksi taas selaamaan ne mollin sivut ja ja ja...