Tulipa meillekin sitten hiukan erilainen jussi. :) Mennään mökille. Nyt mietin vain, että mitä kaikkea ne (mies ja appi) siivosivat sieltä pois silloin aiemmin.. Että pitääkö sinne viedä astiat ja kaikki. No, se selvinnee kun mies tulee kotiin. Katsotaan saako se miut sinne jo nyt illalla vai mennäänkö vasta aamusella.
Aion totisesti maata laiturilla ja ottaa aurinkoa! Haluan kunnon rusketuksen, enkä mitään epämääräisiä rajoja. Ja koetan pulahtaa järveenkin, jossei se ole ihan umpeenkasvanut.
Luen siinä pyyhkeen päällä tai teen ristikkoa ja vain olen. Mies saa hakata vaikka halkoja, mie en just nyt ainakaan haluaisi kummemmin tehdä mitään. Ai niin, pitää muistuttaa miestä ottamaan onkivehkeet mukaan, se kun on siitä haaveillut jo pitempään, mutta unohtaa kumminkin välineet kotiin jos en muistuta.

Bobin kultamuruinen saa pärjäillä jussin yksin, tuitui. Ei sitä voi kyllä sinne ottaa mukaan. Laitan sille paljon herkkuruokaa, jotta saa aikansa kulumaan! Ja rättejä revittäväksi ja sisustettavaksi. <3

Hyvää juhannusta kaikille!

679316.jpg


679317.jpg

Edittinä iltainen räystäspääskyjen lento :) (kuvattu tosi isolla tarkennuksella)