Tiedättekö, kyllä sen syytteen voi nostaa ihan nettihäirinnästäkin. Ja luojan kiitos koneilla on omat osoitteensa niin kyllä ne paskanpuhujat kiinnikin jää.

Ei, mies ei petä minua. Ei, mitään dramaattista ei ole tapahtunut. Ellei lukuun oteta sitä että meillä on täällä kiirusta koska muutto on ihanjustkohtanyt ja kaik on kesken ja sekaisin. :/ Huh. Ja se muuten ihan noin niin kuin vie aikaa, notta en roiku joka minuutti blogissa.

Vietiin lauantaina hiukan kamoja tuonne uuteen paikkaan, alkaa se jo näyttää joltiseltaankin valmiilta. Laminaatti on lattiassa ja seinät ja katot on maalattu ja tapetoitu joka paikassa paitsi vaatehuoneessa ja makkarissa. Tosin nekin voi olla jo hoidossa, nämä mun tiedot kun on lauantailta. Tänään tuo kuului laittavan listoja lattiaan. Ei muuten uskoisi miten nekin muuttaa asuntoa... Täällä (ja siellä) kun on alkuperäisinä tuollaiset ruman puun väriset listat joista en yhtään tykkää, mutta nyt tuolla uudessa kämpässä ne listat on maalattu valkoisiksi, oi kun on nätit.
Vessassakin on jo seinät aikalailla kuosissa, pientä maalia vielä. Huomenna tulee putkimies kattelemaan kaikkia röörejä ja vetämään pesukoneelle uutta paikkaa. Saatais edes se vessa kuntoon ennen muuttoa :D

Ja voi vitsit kun on kivaa että mulla alkaa se aika kuusta justiinsa viikonloppuna, onpa kivaa siinä muuttohässäköissä ja se remppaäijäkin kun on siellä sitten vielä jonkun aikaa... Kiva. *irw*

Saas nähä saanko tuon ukon sinne Ikeaan :D Nyt se on vältellyt taidokkaasti aina kun olen ehdottanut :D Heh heh.

Mutta pieniä juttuja on vielä osteltava, suihkuverhoa sun muuta, joten jonnekin on pakko mennä "tuhlaamaan". Ja tuhlaustahan ei tietenkään ole se, että mies hommaili juuri jonkin riivatun vaimentimen aseeseen ja jonkin rallipelin se kävi tänään ostamassa.... Tyyny taas on ihan eititenkäänvälttämätön ja suihkuverhot maksaa ihan kamalasti.... Miehet! :D

Olen taas ihan kypsä kun mies on ollut kotosalla viikonlopun ja tänään, taisi se huomenna mennä yövuoroon  ja myös keskiviikkona... Torstai sillä on vapaa kun muutetaan... Onkohan se perjantaina töissä vai kotona? :D Ei tää kestä. Ommoo rauhoo tahtoo.
On se muuten kumma kun se mies käy paneskelemassa ties ketä ja silti se on aina kaiket vapaat kotona tai mettällä (jonka voi todistaa)...... Mihinkähän väliin se ne panot järjestää? Ei taida muijat tykätä kun panolle on aikaa viis minsaa sillon sun tällön. :D Tai sitten se varmaan panee niitä mettäkavereita, hei! Miksette sitä oo keksineet.... Tai niitä elukoita! Joo, niitäpä tottakai!

Ei mutta, nyt lopetan ennen kuin tikahdun nauruuni ja näihin kuvitelmiin....

1799585.jpg