Ei mitään erikoista.

Kuinka arvasinkin mitä Salkkareissa tapahtuisi? Ja onko se Elinaa näyttelevä oikeasti raskaana, vai miksi sen maha on niin iso? Kun se on kuitenkin muuten oma normaali luuranko-itsensä.

Tietääkö kukaan muu että rosollia sanotaan myös sallatiksi? Vai onko se vain vanhusteni oma nimitys?

Huomenna on siivottava, vaikka se joulusiivous sitten. Tänään sain jo hiukan aloitettua, ihan kiitettävä määrä nukkiskamaa siirtyi pois muusta asunnosta ja heivautettiin työpöydälle. Vielä kun sais ne siellä järjestykseen. :D

Pitää soitella lisäaikaa laskuihin ja sitten ulosottovirastoon loppusumman maksusuunnitelmasta. Jotain 90 eupoa vielä on maksettavaa. Ei onneksi sentään mitään satoja tai tuhansia. Huh. Pitää ajatella positiivisesti.
Kiitos miehen, sain lyhennettyä tässä kuussa toista opintotuen takaisinperintää sovitulla summalla.

Vanhukset tänään tillin tallin, vaikka eilen soitellessa ei muka rahaa enää ollutkaan (vaikka silloinkin oltiin jokseenkin maistissa). Lisäksi äiti aikoo ostaa uuden keittiön pöydän ja tuolit. Anteeksi, mutta mitä v**tua ne niillä tekee? Se kämppä on jo muutenkin kuin joku alkkisten yömaja, ei sitä yks pöytä ja pari tuolia kaunista, vaikka äiti sanoi että "olis keittiökin paljon nätimpi". Joopa joo. Ei siellä ole varmaan pariin vuoteen pesty lattioita saati mitään muitakaan pintoja pyyhitty. Imuroitu kaiketi muutama kerta. Ja isän tiskaamina kipat on aina puolilikaisia. Nam. Ja Roopen kuseskellessa pisin kämppää on ödöörit taattu ja lattia on semmonen mukavan keltakirjava.

Sanoinko että äiti jo tuossa yksi kerta taas pyysi meitä soittelemaan poliiseja sinne?
Nyt se oli soittanut kuulemma itse jonnekin "alkkisparantolaan" (sellaisesta se on jotain hölissyt) että hakisivat isän. Huh huh, voin kuvitella puhelimen toisessa päässä olleen ihmisen ajatukset, kun joku kännissä hönkivä ja röhkivä muija soittaa ja käskee hakemaan miestään hoitoon.

Voi yök että suorastaan oksettaa, ihan fyysisesti, nykyään, kun kuuntelen äidin kännistä ääntä. Sellaista venyvää, hidasta röhinää, johon se välillä kröhii jotain sekaan niin että ainakin lähikuntaankin kuuluu. Saan nostaa luuria metrin päähän silloin ettei kuulo mene. Ja välillä saan pitää volyymia täysillä kun se kuhisee jotain epäselvää "kännisestä hullusta ukosta". Voi huoh.

Et ei oikeestaan sen enempiä. Ihan normia.

1122825.jpg Vähän ehkä äkänen.

Ps. Ootteko nähneet telkun Taika -astiaston mainoksen? Tui!