Pientä hämmentyneisyyttä ja ärsyyntyneisyyttä ilmassa...... Ja ripaus masentuneisuutta myös...

A-cervisestä sain viestin että eipä ole tällä viikolla töitä. Ai jaa?! Soitin ja tämä on kuulemma ihan poikkeustapaus ja ei ole ennen ollut... Saa nähdä. Voi parsa suoraan sanottuna. Se siitä hyvähköstä palkasta sitten, vai? Että joka toinen viikko saattaa olla töitä? Toivoa sopii että tämä tosiaan on poikkeustapaus!

Voi kiva. Saa taas miettiä, että ei sitä rahaa paljon sitten tulekaan... Nyt saan kahden päivän rahan ja seuraavaksi viikon (jos on koko viikon töitä....).

Höh. Ja minulla kun on näitä mielellisiä ongelmia, niin kuka tietää onko mulla sitten ensiviikolla tsemppiä mennä töihin, kun olen taas viikon norkoillut kotona? :( Not nice.

Pitää pitää työnhakua vaan voimassa, siis omalla taholla, haeskella koko ajan parempaa. Ei tää oikeen näin suju.

Harmittaa.

Ehdittiin taas viikonloppuna riitelemään varallisuuden takia ja apua nyt multa loppui e-pillerit (joo,o, oma moka kun muistin että kuukaudeksi olisi vielä) ja mies nekin joutuu ostamaan ja kohta loppuu Efexorkin ja se on taas yli 40 ostos ja apua.... :( :(

211888.jpg

EDIT: Justiin kun sitten Katja ehdottaa kommenttiloorassa tapaamista niin eikös sitä ennen a-service soita ja sano että "tämä nyt pomppiikin näin, että huomenna normaalisti töihin". Aha. Selvä. Ihan kiva kyllä juu, rahnoo, rahnoo, mutta entäs miitti? Kääks! Tämmöstä tämä kai on näiden palkkausfirmojen kanssa, tyyliin kahden tunnin varoitusajalla töihin. Uh.