Että silläviisiin taas. Taksomykket vaan. *irw*
Menin sitten normaalisti illalla töihin ja ihmettelin kun ei ketään muuta serviseläistä missään ja listassakaan ei ollut mun nimeä, vain kolme ylipäätäänsä. Pyörin hetken ihmeissäni kunnes bongasin "pomon" jolta kysyin että kuuluuko mun olla täällä? No ei ois kuulunu... Kiva. Eli joku tietty servisestä on unohtanut mulle ilmoittaa sitten sen ystävällisen tosiasian, että tällä KOKO VIIKOLLA ei ilmeisesti ole hommia. Ihan v*tun pop. Just kun oli yksi kokonainen viikko jo peräti töitä.... Nice. No, koska nyt sitten olin mennyt sinne niin järkkäsivät minulle hommia täksi illaksi, tosin lähdin jo seitsemältä pois.

No, perjantaina tulee viikon ja 2 päivän palkka, se on hiukan yli vuokrarahan. Jos, siis JOS, hyvällä tuurilla ensi viikko on kokonaan töitä, saan silloinkin vuokrarahat kasaan sillä viikolla ja päivällä... Kunpa vaan sitten olis niitä töitä.

Hiukan harmitti.

Ja kaikenlisäksi myöhästyin töistä lähtiessä ekasta bussista ja jouduin odottamaan kylmässä viimassa ja sateessa sitä seuraavaa..... How nice. Katselivat ohiajajat kummissaan, kun värjöttelin surkeana sateessa ilman sateenvarjoa.... Koska hitossa se tulee ostettua?!

No, nyt on sitten viikko vapaata. Eli hyvä aika pestä kengät, pyykkiä, tiskiä sekä imuroida.... Ai mikä vapaa? No, ei niitä muuten juuri ehtisi tai huvittaisi tehdä.

Veljeni muuten piti tulla mukaan sinne asemessuille sunnuntaina, oli puhe että ilmoittaa lauantaina tuleeko vai eikö, mutta ei kuulunut mitään. Ehdittiin jo vähän kismiintyä siitä, miksei mitään ilmoittanut, mutta tänään kuulin äidiltä että veli olikin ilmeisesti ollut naisissa ja unohtanut puhelimensa sinne... :D Tyypillistä.

Ja siskon nuorempi poika pääsi tänään sairaalasta, sai ruusun jalkaan, ai ai. Siis sen ihottumajutun, ei kukkaa :D Oli kuumettakin jotain 40 ja kaikkea.. Kiva. Perjantaina (tai torstaina) oli saanut pöpön uimahallista, kiva.

Mutta näihin ah niin pirteisiin tunnelmiin päätämme tällä kertaa....

490274.jpg