Just joo. Päivällä (ja siis koko aamun, itseasiassa) satoi lunta ja olin ihan "aah, talvi" -tunnelmissa kun menin ensin aamulla hoitajalle ja sen jälkeen hieman myöhemmin kaupungille kirpparille ja sieltä taas töihin. Olisi tehnyt mieli mennä kuvaamaan, mutta halusin sinne kirpparille.. Mutta nyt kun lähdin töistä niin oli kuin ei olisi ikinä lunta tullutkaan! Kiva. =/ Raisiossa nyt saattoi nähdä lunta jopa nurmikolla ja autojen päällä, mutta missä kaikki lumi puista taas on? En ala! Se on sitten joko tai. Lunta tai ei. Ei tällaista. Piste!

Seuraavassa ostoksia ja mitä sain Tiialta, kun poikkesin sinne töiden jälkeen:

1384250.jpg
Kirpparilta ihanan tuituit norsuesineet, pieniä nämäkin. Maksoivat yhteensä euron. Ihania! <3

Kirpparilta myös seuraavat topit:
1384252.jpg
Musta toppi valkoisilla täplillä, 0,50e.

1384253.jpg
Pinkki toppi kiiltohiluilla (jotka näköjään lähtee tosi helposti pois ja jäljelle jää vain liimajälki, not nice, pitää oll varovainen tai sitten vaan katsoa ja ihastella) 0,50e. Katselin tätä joskus jossain kaupassa, missä olikaan myynnissä, mutta en raaskinut ostaa.. Ihan hyvä, nyt sain halvalla ja eipä mene paljon rahaa hukkaan jos nuo hilut lähtee irti kokonaan ekalla pitokerralla..

1384249.jpg
Tiilata sain ihanat kisukorvikset!! <3 Sekä nuo vihreät nappikorvikset, muikea sävy, sekä hassunkurisen norsumagneetin hupaisalla tekstillä! :D Ihania kaikki, kiitos!! :)

Tietty ostelin hiukan nukkisjuttuja, mutta niistä nukkispuolella ja varmaan huomenna, tai siis tänään, köh köh, myöhemmin aamulla, jos jaksan päivittää ennen kuin lähden töihin.

Nyt hyviä öitä kaikille! :)
1153274.jpg