Puhuttiin just miehen kanssa. <3 :)
902249.jpgKiva kuulla ääntä. Oikeastaan kuulin jo aamupäivällä kun se yritti soittaa, mutta sinne ei ilmeisesti kuulunut miun ääni.
Nytkin olivat kylillä, niin kuului. Kuulemma aina kun haluaa viestiä lukea tai lähettää niin pitää mennä mökin katolle että saa signaalia.. :D Kiva homma. Linkkimasto on jossain toisen vaaran takana, niin auttaa kun menee ylemmäs. Joopa.

Kävin vähän seilaamassa kaupungilla tuossa aiemmin. Sieltä Sinooperista tuli kumminkin ostettua pari juttua, mutta eivät maksaneet paljon, vaikka Sinooperi olikin kyseessä... Katselin niitä niiden nukkekotihärdellejä, enkä voi todellakaan ymmärtää niitä hintoja joissain esineissä... Huh huh.
Mutta ostin ääriviivatarroja sekä aivan käsittämättömän suloisen styroksisen pöllön!! Aawwww! Nyt mietin kyllä kauan, että miten sen maalaan... En halua pilata sitä. Ihana. :)

Lähettelin veljellekin viestiä, kun äiti oli huolestunut siitä.. Oli kuulemma kuulostanut puhelimessa masentuneelta (miksei se miussa ikinä mitään näe) ja puhunut että on töissä vain silloin tällöin. No kuulemma on nyt hakemassa toista työpaikkaa ja on ollut haastatteluissakin. Toivottavasti tärppää... Ja toivottavasti ei sentään jää työttömäksi.
Ei tuossa viesteillessä ainakaan mitään epänormaalia miulle tullut mieleen, mutta kukapa viesteistä osaisikaan mitään arvioida..? No, eiköhän sisko ole kanssa perillä veljen asioista, kun ovat läheisiä, niin ei miun tarvitse huolehtia enempiä. Ja äiti nyt käsittää asioita välillä väärin... Jos vaikka veli ei olisi ollut kiinnostunut puhumaan äidin kanssa ja oli väkinäinen siksi.. Mahdollista.

Tässä olis tunti "vapaata" ennen Salkkareita. Mitä sitä tekis....? Tiskais? Sahailis? Nettailis? Jaa,a... Vaikeeta, vaikeeta.. :D