Jos sitä jotain tännekin...

Viime viikko meni hurauksessa kun tein ekstratunteja muutamien poissaolojen takia. Ne kun on tehtävä ennen kuin harjoitteluaika loppuu. Vedin sitten tiistaina kaksi tuntia ylimääräistä ja muina päivinä kolme. Huh.

Tiistaina olikin remonttireiskapäivä, viimein pääsin kasaamaan niitä hyllyjä jotka maalasin jo harjoitteluajan alussa. Niistä siis tehtiin yksi hyllykkö lisää putiikkiin. Ensin mallailemaan että mihin kohtaan kulmaraudat sun muut, sitten dremelillä alkureiät (palanut puu muuten haisee aika kivalle) ja sitten käsivoimin vääntämään kulmarautoja yms. paikalleen.... Väsäsin noita vielä enimmäkseen putiikin lattialla, niin voitte kuvitella millaiset mun jalat oli päivän lopussa ja varsinkin keskiviikkoaamuna... Auts. Lisäksi tuosta käsin ruuvaamisesta johtuen mun oli oikea kämmen aivan kaputt. Mut kyl vaan on hieno hylly nyt! :D

Ennen hyllyn kiinnittämistä toiseen jo valmiiseen hyllyyn piti tietysti tyhjentää se vanha hyllykkö myyntitavaroista... Ihan hyvin meni muuten mutta onnistuin sitten pudottamaan yhden putelin... :D á-hinta 38e... Auts :D Onneksi saan korvata sen hieman pienemmällä hinnalla...

Tiistai siis kului hyllyjä tyhjentäessä, kasatessa ja täydentäessä. Muuteltiin hiukan järjestystä putiikilla. Illalla ehdin vielä hiukan purkaa talvista näyteikkunaa.
Ja niin, rahastin kurssilaisia ja setvittiin illalla kassanlaskua kun molemmilla paikallaolijoilla oli ihan maanantaipää... :D

Keskiviikkoaamuna oli muuten niiiiiiiiin älyttömän kaunis keväinen talviaamu että huh huh! Kaikki oli pakkashuurun kuorruttamaa ja varpuset lauloi pihapuskissa (siis kiljui kaikki toistensa yli) ja bussissa matkalla Turkuun näin niin kauniin maiseman että kirosin kun olin bussissa enkä voinut pysähtyä kuvaamaan sitä.. Kuvitelkaa kaunis aurinkoinen pakkashuuruinen ilma, peltoaukea jonka yllä leijuu usva ja pellolla hiihtoladulla hiihtäjä! Siis niin upea näky! 
Töissä jatkoin näyteikkunan purkua ja öhöm hajoitin taas yhden esineen... :D Onneksi siitä ei ainakaan vielä ole korvausta pyydetty.. :D Menee vimppa palkka siihen että korvaan nuo :D No ei.. Mutta aika hyvin että en ole hajoittanut tuolla mitään ennen enkä nyt jälkeen, vaikka paikka on täynä keramiikkaa.
Keskiviikon vietin melkein kokonaan näyteikkunan kimpussa, somistin sen ohjeiden ja oman näkemyksen mukaan. Ihan kiva siitä tuli. :) Keväistä ja pääsiäistä.

Torstaina sitten askartelinkin hintalappuja näyteikkunaan, vihreällä taustalla ja putsasin oksia ja risuja, jotka maalataan valkoisiksi/vaalean vihreiksi ja käytetään mm. tulevien kädentaitomessujen somistuksessa.

Koko viikon olikin sitten paikat tiistaista kipeinä, perjantaina oikein kivasti... Nappasin sitten vihdoin ja viimein sirdaludin ja kas, se auttoi. Ihan kiva, ettei lauantaina hautajaisissa tarvinnut enää könystää miten sattuu..

Lauantaina oli sitten ne miehen isän hautajaiset. Kaunis tilaisuus ja minäkin kollotin kuin mikäkin siellä. Hautajaiset vaan on semmosia. Ja lisäksi minulla oli surku miehen puolesta ja mieleen tuli myös äidin hautajaiset. Muistotilaisuus oli myös osittain liikuttava, mutta enimmäkseen siellä tuli sitten hymyiltyä ja vaihdettua kuulumisia suvun kanssa, ihan hyvässä ja iloisessa hengessä.

Sunnuntaina tulivat vielä miehen pikkuserkku miehineen käymään meillä kahvilla ennen kuin suuntasivat keskisuomeen päin kotiinsa. Unohdin tietysti ottaa kuvan tuliaiskellosta, aivan ihana :) Nyt saatiin olkkariin just passeli kello :)
Lisäksi sain jo lauantaina miehen siskojen kanssa pikkuserkun itsetekemän korun, saimme kukin valita mieleisemme ja tässä minun valintani:


Upea! <3

Pikkuserkku on taitava käsistään, tekee näitä lasikoruja, tiffanytöitä ja muutenkin isoja lasitauluja yms. Kyllä nyt munkin kelpaa tämän kanssa prameilla :) Pitää ostaa tähän sopiva ketju ihan asap!!

Mutta mutta apuva kello on jo vaikka mitä, piti laittaa tähän toinenkin postaus perään mutta katsotaan nyt... Tulipa hiukan kuulumisia kerrottua.
Kuvituksena on sateisena päivänä Portsasta ottamiani sähkökaappikuvia sekä pari kuvaa alttarikukka-asetelmasta jotka saimme kotiin vietäviksi.