Kesän eka palaminen suoritettu! Mikä ei sinällään ole yhtään kivaa ;/. Mulla on käsivarret, rintamus ja selkä kirkkaan punaiset. Käsivarsia kuumottaa, samoin rintamusta, mutta selkä.. selkä on tulessa!! Olen nyt rasvannut noita kohtia ettei iho ihan kamalasti irtoaisi... Pakko mennä ostamaan suojakerrointa ja lätkiä kroppaan. Muistuu mieleen ainoa kerta jolloin olen palanut oikein kunnolla ja kokonaisvaltaisesti, olin varmaan jotain kymmenen ja kaverin ja hänen auringonottoa rakastavan mummonsa kanssa olimme päivän uimarannalla makaamassa... Silloin paloi kyllä selkä pahasti! Kesi niin että ropisi... Muistan vain kuinka makasin olkkarin lattialla mahallaan viileässä ja välillä parvekkeella ja leikin uudella halpisbarbisetillä jonka sain jostain Tarjoustalon tyyppisestä paikasta lohdutukseksi.. :D Eli osin kyllä ihan hyvä muisto ;D


En saanut kuvaan sitä punaisuutta mikä tuossa oikeasti on, kertokaa tuo väri vaikka kolmella... -_- Vähän normi-ihoa näkyy niskasta ja rintsikoiden rajasta alhaalta. Arvatkaa muuten sattuiko pitää rintsikoita tänään?? Nyt olenkin ollut illan hyvin köykäisissä vaatteissa ja rasvaillut ihoa.. :D

Kuumuudesta puheen ollen, sain tiistaina erittäin lämmittävää postia!! Nämä lämmittävät sekä käsiä että mieltä!! Aivan ihanat <3 vai mitä sanotte:


Saija Sissa -blogista tekaisi nämä minulle!! Aivan mahtavat, rakastan noita pöllöjen ilmeitä!! Mies oli kotona kun avasin paketin ja tykästyi näihin myös kovasti, käski jopa sanoa että näitä pitäisi laittaa myyntiin :) Eli täällä tykätään erittäinhyvinpaljon näistä ihanista pöllölämmittimistä!! <3 Kiitos miljoonasti Saija <3 !!

Tiistaina kävin myös pitkästä aikaa kampaajalla ja kyllä taas piristi kuontaloa se käynti! Oli sen verran juurikasvua että tukka näytti hirmu tummalta, vaikka latvat olivat yhä vaaleat. Kampaaja sanoikin että näin kesän tullen hän ei edes laita väriä latvoihin kun muutenkin aurinko vaalentaa ja kun kerran vanhaa väriäkin on noin hyvin, niin tulee vaan turhaa korppua tukasta. En saanut taaskaan pärstävärkistä yhtään julkaisukelpoista kuvaa, niin tässä edes vähän tukan sävyä:


Eli aika eloveena-kauraa :D Mut tykkään :) Värin lisäksi lyhennettiin vähän päältä tukkaa ja otsahiuksia pois tieltä. Nyt saa edelleen söpön ponnarin taakse ja kuitenkin auki ollessa tukkaa vähän pörhölle.

Poistin juuri edelliset lakat kynsistä, oli välillä tällaiset hassut halloween -kynnet keskellä kesää:


Oli vaan pakko kokeilla oranssiin tuota graffitia :D

Olette varmaan ihan täynä mun kukkakuviani mutta tässä vielä muutama lisää.... :D


Tämä on mielestäni jännä, ihan kuin tuo kukka nousisi kirjaimellisesti ruohomerestä..


Huvittavan näköinen yksilö :D

Yhdellä kävelyreissulla tuli vastaan nämä:


Hirmu söpöt kengät, mutta en ottanut mukaan vaan jätin paikoilleen, jos joku vaikka kaipaa. Jännässä paikassa nämä olivat, kävelytien varressa, melkein ojassa..

Mutta nyt menen hetkeksi pelaamaan vielä naamakirjaan lady kaakattimen säestyksellä.. :)