Eilen siis aamu jo alkoi ilkeästi sillä korvasäryllä. No, yhdeltä lääkäriin ja tulehdushan siellä ja antibioottikuuri. Eipä siinä mitään, onneksi ei ole korva särkenyt aamun tavalla enää, se oli kyllä hirmuinen kipu!

Lääkäriltä lähdettiin suoraan Raumalle, aamusella kuuluivat olevan vielä ihan ok -kunnossa kun soitin sinne, mutta kun päästiin perille, niin... Voi yhden kerran taas. Molemmat olivat taas niin tuiterissa ja hulluina.. Mies ei halunnut tulla sisään, joten kehitin valheen ennen kuin menin sinne; mies meni tapaamaan Eurajokelaista kaveriaan. Noh, sain minäkin jo puolen tunnin kuluttua epätoivoisena viestittää, että tuu hakemaan mut pois jonkun hyvän syyn kanssa, ei täällä jaksa olla..
Sain taas kuulla kuinka läski olen, kaiken muun hullutuksen lomassa.
Isä: Ota tosta nakkisoppaa, just keitettiin.
Äiti: Ei se mitään soppaa tarvi, se on jo muutenkin niin lihava.

Äiti: Keitäs kahvia.
Nousen ylös.
Äiti: (En muista tarkkaan, mutta mielikuva on, että jotain läskistä se puhui)
Minä: Kiitos samoin
Äiti: Mitä? Ei mulla ainakaan noin isoa persettä ole.
Minä: (ajattelen) No eipä sitä persettä tuolta selkämakkaroiden alta helposti löytyiskään... (158cm pituutta ja painoa about 100 kiloa)

Että.

Sen lisäksi isäni osoitti hellyyttään ja kuolasi poskeni pusuillaan, pörrötti tukkaani (voi kuinka inhoankaan sitä!) ja oli kuristaa minut halauksellaan.. (otti ihan kaulan alta kiinni ja "halasi".)

Lähdettiin pois niin nopeasti kun päästiin.

Poikettiin Mynämäelle kahville miehen tädin työpaikalle (kahvila) ja Raision päässä mies meni kaupassa käymään ja minä odotin autossa. Tsekkasin kännykän ja äiti oli soittanut jotain 3 kertaa. Soitin takaisin ja siellä oli täysi sota, äiti oli onnistunut soittamaan poliisillekin ja olivat käyneet siellä.. Puhelu oli lyhyt, äiti sopotti vain, että sano sille (miehelle) että soittaa poliisit. Äiti "lopetti" puhelun, mutta kun se kerran ei kännissä ainakaan osaa puhelinta käyttää (känny) niin kuulin sitten n. 5 minuuttia minkä jaksoin kuunnella, kuinka isä huutaa hulluna siellä tappavansa äidin...

Eikä siinä kaikki, kotona lattialla odotti metsäkaupasta tullut lasku, mies odotti jotain tyyliin 700 euroa (mitä ne nyt tarvii, moton maksun ja työmiehet tai jotain), mutta kuoresta tupsahti 2700 euron lasku!! Okei, paljastan että mies sai rahaa metsästä 3200. Maksoi jo isälleen ja sille tutulle metsurille, joten 1000 meni heti pois. Muuta se ei ole tuhlannutkaan, paitsi sen haulikon. Eli siis koko homma meni ihan miinukselle!! Mies oli ihan paniikissa, että mistä se saa sen lopun rahan, millä maksaa.. Oli jo ottamassa pankista lisää lainaa, mikäli saisi. Lopulta isänsä ehdotti että "pappa" voi antaa lainaa, että selviää. Katsotaan nyt.
Miehellä oli eilen ihan kamala päivä, vollotti melkein ja oli ihan maassa, puheli ettei jaksa tällaista, että juuri kun luuli että olisi kaikki hyvin, laina melkein pois maksettu ja kaikkea, niin sitten tulee tällainen paukku! Että ei jaksa kun aina potkitaan päähän.
Sitten se alkoi taas minun rahatilanteesta ja saatiin pikkuinen riita siitäkin aikaan, kun yritin puhua niistä teidän ehdotuksista, että kumpikin maksaa tulojensa mukaan, mutta ei se kuulemma sovi meidän tilanteeseen.. ?
Appi ehdotti siinä lainauspuheittensa ja muiden puheiden lomassa että mentäisiin joskus yhdessä syömään tms. ja puhuttaisiin meidän (mies ja minä) taloudesta.
Mulla on entistä enemmän sellainen olo, että minä muutan kohta pois. Jos appi alkaa taas vainota.. Varmasti lainan ehto on, että minä saan jostain rahaa eli olen töissä ja jos en ole, niin appi alkaa taas veetuilla miehelle ja..
Mulla on hyvin epävarma olo tilanteestani nyt. Todella.

En tiedä mitä pitäisi tehdä!

Kaikki mahdollinen kaatuu meidän kummankin niskaan.

Itkisin jos jaksaisin, mutta en viitsi.

Samperin turta ja irtonainen olo.

Puhuttiin miehen kanssa erostakin. Mies sanoi että rakastaa minua. Että ero ei ole ensimmäisenä vaihtoehtona mielessä. Mutta kuulemma sitten taas, jos.. tämä tilanne ei parane.. pessimistinä pelkään pahinta, enkä juuri koskaan ole elämässäni pessimistinä ollut kovinkaan väärässä.
Puhuttiin että olisiko se niin hauskaa asua yksinään, siis saisiko silloin rahaa enemmän... Jos muutettaisiin erilleen, mutta oltaisiin yhdessä, jotenkin. Kai. En tiedä.

En halua erota, mutta en halua että mies kärsii.

Joten olen jo pitkään alkanut sopeuttaa itseäni siihen ajatukseen, että ero voi tulla. En varmaan toivu siitä, en tässä tilanteessani, en tiedä mitä minusta tulee, mutta en minä tahdo miestä enempää kiusata. Jos se tulee siihen tulokseen, niin... Toivon vain, että auttaa minua muutossa, koska olen varmaan siinä vaiheessa aika rikki ja sekaisin.

En tiedä. Pelkään kirjoittaa näistä, koska tuntuu että se toteutuu helpommin jos se on ihan näkyvissä. Joskus kotona asuessa en edes ajatellut mitään, hätäännyin heti ja aloin hokea mielessä että kaikki on hyvin, kaikki on hyvin...

Lisäksi tänään aamulla yhdeksältä soitti isä samassa kunnossa, kiukkuisena, että sano kiitos sille miehelles. Minä että miksi. Isä sanoi että kun soititte poliisit. No sanoin että ei olla soittettu. Siellä oli vissiin käynyt toinenkin partio, jos tajusin oikein. Ja jos tajusin mitään, niin isä sanoi, että äiti olisi yrittänyt sohia isää puukolla??!! Eikös se yleensä ole toisin päin meillä ollut... *huoh* Tappakoon nekin toisensa, niin päästään edes siitä.

Niin paljon kaikkea nyt.

Pray

You, you have lost your mission
You, you have heard the warning
True, there is something wrong here

Pray, for movin´ on now
Pray, to find your way
Pray, for your deliverance
Pray, you`ll be OK
Pray, at the break of the new day
Pray, in the deep of the night
Pray, in the arms of the father
Pray, you`ll be allright

Blue, heaven`s not complaining
Brown, the land will last forever
Green, swaying in the sunlight

Bring on the sun, shining beaming
Bring on the fun, smiling laughing

Pray speak:
Is anyone of you in trouble?
You should pray.
Is anyone happy? Let him sing songs of praise.
If anyone has sinned, he will be forgiven.

Therefore confess ypur sins to each other
and pray for each other
so that you may be healed.
The prayer of a righteous man
is powerful and effective.

It is better if it`s God`s will,
to suffer for doing good
than for doing evil.

Love each other deeply,
because love covers over a multitude of sins.
Each one should use whatever gift he has received
to serve others.

That which was for the beginning,
which we have heard,
which we have seen out with our eyes,
which we have looked at,
and our hands have touched.
This we proclaim concerning the world of life.
The life appeared;
we have seen it,
and testify to it,
and we proclaim to you the eternal life.

_______________________________________ 4R levy Mood (Neljä Ruusua, laulajana Ilkka Alanko, puhujana Ismo Alanko).