Mistäköhän sitä löis vetoa, että seinänaapuri on kyllästynyt meidän pesukoneen hurinaan? Eilen pyöri koko päivän jotain pesussa. Ei kauheen fiksua sinänsä, sunnuntaina pyörittää, mutta mun on mentävä sillon kun mieli on. Ja nyt kun teetyttää niin paree tehdä. Tänäänkin on jo ollut taas kone rullaamassa ja pari kertaa varmaan vielä... :D
Ja käsipyykkiä ois ainakin pariin kertaan.... Ja imurointi ois ihan pop pikkuhiljaa :D

Pakkaaminen on hetkeksi tyssännyt, laatikot loppuu. Kirjat olis vielä hyllyssä, mutta ne saa sitten nopsaan pois. Kaikki riivatun akuankat koetan sulloa vaikka paperikasseihin. Sitten pääsee pölyjä pyyhkimään.

Nyt on jo niin tyhjää että. Ihan outoa :D Ja muuttaminen ei kummiskaan ole ihan huomisen asia. Heh.

Mies porukoineen läksi tänään lapista eteläänpäin, jäävät pariksi päiväksi johonkin matkan varrelle pupumetsään. Lapista ovat kaikki elikot tyystin kaikonneet.

Saatan saada nyt sittenkin tuon miehen vanhan puhelimen, N73:n, miehen työkaverilla olisi siihen sopivat uudet kuoret, nuo entiset kun on aika rapistuneet. Ja jos se muuten alkaa pelittää päivityksen jälkeen niin miksei..

Pakko muuten laittaa kuvaa suloisista pojista nukkumassa yläkerran riipparissa, ei siihen kyllä tavallaan kahta ole tarkoitettu nukkumaan, mutta näyttää se noinkin toimivan. :D

1981598.jpg

1981601.jpg
Piiiiiitkät hännät ja uniset simmut. <3

 

Ai niin, ps. Sormen puutuminen kesti koko eilisen päivänkin, tänään aamulla se oli poissa. Outoa. O_o