Täällä ollaan, vaikka hiljaista on pitänyt. Ei ole ollut inspiraatiota ja nyt on ollut pari huonoa päivää kun on masentanut yms. Mutta niistä ehkä kirjoitan toiste.. Olo on hiukan parempaan päin, toivottavasti pahin kriiseily on ohi..

Viime viikolla sain uuden hiiren klikkailtavakseni, olin sellaisesta haaveilllut jonkin aikaa ja mies sitten osti sellaisen kun näki tarjouksessa.


Tällaisella murulaisella on kiva klikkailla :)

Samana iltana käytiin miehen kanssa lenkillä, kierrettiin paikallinen Haunisten allas, entinen vedenottamo. Koskakohan antavat luvan uimiseen tuolla, upea paikka. Altaan ympäri kulkee lenkki-/luontopolku ja se siis hikoiltiin miehen kanssa. Tai siis minä hikoilin kummankin puolesta :D Vajaa kolme kilometriä siinä tuli talsittua ja minä hölmö laitoin vielä farkut jalkaan, vaikka oli varmaan 20 astetta lämmintä.. Olin kuin uimassa käynyt, niin olin hikinen.. Öhm. Pitäisikö ehkä kävellä usemmin oikein kunnon lenkkejä? Kröhm..

Nappailin hiukan kuvia, mutta kotona huomasin että nehän ovat ihan millaisia sattuu, joku mokoma oli mennyt muuttamaan kameran asetuksia enkä huomannut sitä ennen kuin katsoin kuvia koneelta.. Yh. Pitää mennä joskus uudelleen tuonne ja ottaa parempia kuvia maisemista. Syksymmällä, kun on värikästä!


Tätä kuvaa yritin muokata vaaleammaksi, huomaa kuinka on ihmeellinen rakeisuus kuvassa ja muutenkin ihan outo.. Harmi kun en kuvatessa huomannut kameran ruudustakaan mitään outoa..


Tässä on oikeat värit suunnilleen, mutta rakeisuutta on inhasti.. Tai tuommoista kummaa suttua.


Paikalla oli pienoinen hanhiparvi ja muita vesilintuja, kameran eteen ne eivät kuitenkaan sattuneet.

Ollaan miehen kanssa käyty nyt su-ti kävelemässä iltaisin, kun mieskin haluaisi pudottaa painoa. Tiistaina käytiin Raisionlahdella, missä on mm. lintutornikin. Oltiin aika myöhään illalla liikkeellä ja taivas oli älyttömän kaunis ja satuttiin osumaan paikalle myös samaan aikaan kun suunnaton määrä hanhia laskeutui lahdelle! Siis niitä oli ihan mielettömästi minun mielestä, laskeskelimme suurpiirteisesti että semmoset seitsemisensataa... :D Ja mies vielä sanoi, että on nähnyt ainakin tuplasti isommankin parven. Huh huijaa! Kaikki hanhet eivät tietenkään tulleet samassa rytäkässä, vaan niitä tuli muutaman sadan parvissa ja sitten aina silloin tällöin muutamia "eksyneitä" joukkioita. Varmaan viettävät yönsä lahdella ja käyvät syömässä jossain lähipelloilla.


Tuo asuinalue taitaa olla jo Naantalia, vai onkohan? Tuossa on lahti välissä, ei vain vesi näy kaislojen takaa. Edessä olevan aukean olivat niittäneet kaisloista.


Ensimmäisen joukkion saapumista. Voi kun haluan HALUAN kunnon zoomit!!


Ensimmäiset uikkimassa. Mainitsinko jo että haluan lisää zoomia? :D

Oltiin lintutornin alatasanteella ja ylhäällä oli joku lintubongari kaikenmaailman vehkeidensä kanssa, sinne olisi joukkoon mahtunutkaan. Melkeen teki mieli mennä kysymään kiikaria tms lainaksi :D

Nyt ei jaksa enempää, vaan menen pelaamaan pari mahjonggia ja suuntaan petiin lueskelemaan ja ristikoimaan :)