Huh... Nyt kaikki keksimään mulle tsemppi-ideoita!!!

Siis ettei niitä nyt itsellä olis kyllä, mutta kun mun itsekuri ja joku innostus puuttuu... Nimittäin siis laihduttamiseen tai oikeammin mässäämisen lopettamiseen ja liikunnan aloittamiseen, mikä siis johtaa laihtumiseen, ainakin toivottavasti...

Uudet farkut löytyi, sieltä Isojen Tyttöjen osastolta... Tähän mennessä olen saanut housuni vielä sieltä normaalikokoisten puolelta. Nuo retkahtaneet hyvin palvelleet stretsit oli kokoa 44 (se viiminen normikoko) ja nyt jouduin sitten ostamaan kokoa 48, joka itseasiassa on HYVIN PIUKKA mahan kohdalta, eli pikainen pari kiloa pudotusta ois ihan pop. Koko 50 oli jo sitten jostain syystä niin iso, että siinä jäi vyötärö jo ihan liian isoksi, monta senttiä.

Päädyin sitten 48 kokoon, onpahan PAKKO saada joku kilo pois... Pitää vielä uskaltautua puntarille... :(

Voi että nyt kyllä masentaa ja vituttaa ja PERKELE kun houkuttaa yöpöydän alatasolla oleva puolikas sipsipussi, mutta EN SYÖ sitä, EN EN EN!!! En halua.. Vaikka niin pirusti haluankin!! Oikeasti, :(:(:(. Menen nyt just heittämään sen roskiin (siis kippaan oikeasti ne sipsit pois sieltä pussista roskikseen, on sekin nähty, että poimin sen pussin sieltä pois, jos sipsit on olleet pussin sisällä......)

Kyllä ihminen voi sitten olla tyhmä ja sairas. :(