Jos sitä jaksaisi kirjoitella postauksen verran. Nuha on menossa aika kivasti ohi, nyt on enää se sitkeän liman vaihe. Muuten ollaan jo aika normikuosissa, jossei jaksamista ja nenää oteta lukuun :D
Kamalasti en jaksanut kuumemittarin kanssa hosua, kun tiedän ettei minulle kuumetta nouse, mutta seurailin huvikseni miten alas lämpöni meni.. minulla siis perintönä äidiltä ei kuumeen nousu, vaan lasku.. tällä kertaa 36.05 oli alin, näin mitattuna, tiedä sitten muulloin mitä oli...

Maanantaina sairasteluani piristi soitto, jossa sain kutusun työhaastatteluun! Olin ensin ihan että kuka hitto sieltä nyt taas soittaa ja häiritsee mun potemista, joku puhelinmyyjäkele (joita on tällä viikolla soitellut ainakin 3 eri kappaletta) kuitenkin, mutta! Sieltäpä tosiaan soitti eräs henkilöstövuokrausfirman nainen, joka kutsui torstaiksi haastikseen erästä myyjä/hyllyttäjä paikkaa koskien. Olisin kai päässyt ennenkin, mutta sovimme yhteistuumin että parempi parantua hiukan ensin.. :D Päivänpaistetta siis nenäliinakasaan.

Tiistaina sairaspäivääni piristi aivan ihana postilähetys! Tiikku halusi lähettää minulle postia ja katsokaa mitä sieltä kuoresta tuli!


Aivan ylisöpö kirjoitussetti!! Muistio, kyniä, tarroja, kumi, teroitin.. Ja lisäksi oli Tiikku laittanut mukaan sarjaan sopivan toisen kumin ja ihanan rintakorun/pinssin:


Vähänkö söpö koko lähetys!! Ihanat sävyt vieläpä, kuka ei olisi vielä hoksannut että violetti on lemppariväri tällä hetkellä... :D
Kyllä piristi nuhaista päivää niin että! En ole vielä osannut päättää raaskinko avata pakettia ollenkaan.. ehkä keksin jonkin tavan että saan paketin takaisin kuosiin, pitää kai jossain vaiheessa kuitenkin päästä noita kaikkia hipelöimään ihan erikseen :D
Kiitoksia Tiikulle ihan mahtavasta päivän piristyksestä!! :) :)

Keskiviikko alkoi sitten Desthean vierailulla, loistava aamupala; teetä ja suklaamunkki jossa sisällä nami kreemiä! Nams! Taisin ehkä hotkia sen? :D Lisäksi Desthea toi minulle lisää pikkuystäviä:


Söpöinen sarja pieniä norsuja! Ihkuja :) Pääsivät jo norsulauman jatkeeksi olkkariin kirjahyllyyn. Pitää kyllä saada toisenlainen kirjahylly tai sitten erikseen hyllyt kaikille norsuilleni ja pöllöilleni, norsuilla on jo aikalailla ahdasta ja pöllöjä nyt on ympäri kämppää ihan liik... ei kun siis ihan liian vähän :D Kiitoksia Desthealle näistä!

Keskiviikkona sain myös Juulialta mms -viestin:


Katsokaa nyt! Voisin melkein muuttaa ruotsiin... Siellä on Apoteket Ugglan!! Oliko tämä Tukholmasta? Aivan ihana, ehdottomasti olisi kanta-apteekkini! <3 Kiitos viestistä!

Torstaina sitten kävin siellä haastattelussa. Onneksi sain oltua niiskuttamatta ja kröhimättä, ja nenäkin oli suht kuosissa kun olin rasvannut sitä hulluna :D
Työpaikka jonka haastatteluun menin, olisi (ollut?) Bilteman kassa, mutta olivat sinne jo viikko sitten ottaneet yhden tytön, eivätkä nyt sitten enää tienneet tarvitsevatko toista. Plääh. Olisiko ollut fiksumpaa hakea vaikka yhtä myyjää ja jos sitten olisikin ollut tarve, niin varmaan niistä hakemuksista olisi sitten se toinenkin löytynyt. Huijausta tuommoinen, sanon minä. No, sitten tämä nainen ehdotti puhelinmyyntiä ja nimenomaan operaattorien..... "Kun sinulla on tuota kokemusta, niin..!!"  Minä siihen ajattelin että niinpä niin on ja siksi en oikein siitä enää välittäisi, kiitoksia vain... Kuulemma tuossa paikassa olisi kyse enemmän buukkauksesta, eli soittelisin firmoihin ja kyselisin tilannetta ja että sopisiko sinne ilmestyä jonkun esittelemään uusia liittymiä tms... eli ei sinänsä siis myyntiä.. mutta kaippa siinäkin sitten joku stressaaminen olisi, kuitenkin olisi pakko saada niin ja niin monta esittelyä per päivä tai jotain.. Hmph. No, voin minä sinne mennä katselemaan, jos nainen minulle sopii jonkun ajan. Lupaa en mitään.

Torstaina myös tein pari korvista:


Huusin viime viikolla huuto.-netistä 6 tuollaista söpöä pientä pöllöhahmoa :) Tai itseasiassa luulin tilanneeni vain yhden, mutta olinkin lukenut väärin ja tosiaan kuusi niitä tuli! Loistojuttu, tietenkin! :D Nämä olivat justiin sopivat korviksiksi, joten tilausta vaan Villihelmeen ja eilen tuli lähetys korviskoukkuja ja renkaita. Pitää muuten kehua Villihelmen toimintaa, jos olet hyvissä ajoin liikkeellä niin saat tilauksesi kotiin jo seuraavana päivänä! Ihan loistavaa. Ja lisäksi aina tulee mukana jotain ekstraa, kiitos -lahja tilauksesta :)
Jäipä muuten nuo renkaat hassusti, pitää varmistaa ne vielä, vaikka olin katsovinani että tiukkaan laitoin.. Nuo koukut oli kyllä vähän ei niin hyvät, ei mitään parasta laatua, kun jo heti tuossa tekovaiheessa rapisi tuota pääliväriä pois.. Mutta pidän nyt niitä kunnes saan parempia koukkuja tai jotain. Ihanat söpöt korvikset kuitenkin. Sopivat pariin samanvärisiin riipuksiini :)

Eilen kävin myös haastiksen jälkeen palkitsemassa itseni jaksamisestani Tiimarissa:


Ihkut valokuvakehykset! Melkein taidan hakea lisää.. näitä voisi laittaa vaikka sohvan yläpuolelle ja pöllökortteja sinne.. tai jotain.. :D Hintaa oli 2e kpl.

Ja hohoi, juuri äsken tässä kesken kirjoitteluni soi puhelin ja nainen sieltä henkilöstöfirmasta soitti ja kertoi sopineensa minulle haastatteluajan maanantaiksi Farmokselle, varastohommiin, niistäkin oli siis puhetta. Ihan mielenkiintoista varmaan! :) Kun vain osaisi mennä sinne, ei sitten voinut olla tuo Farmos tuossa Myllyä vastapäätä, vaan jossain riivatun hukassa Kärsämäessä... :D No, onneksi sinne kulkee bussit hyvin! Tuo voisi olla ihan kivaa hommaa, pakataan jotain rasvoja ja mitälie meikkejä ja pesuaineita ja sitten vaan nostetaan lavalle etc. Fyysistä, vähän kuntoilua mullekin :D
Mutta tosiaan ihan kiva, jee jee :)

Nyt voi hyvillä mielin lähteä vielä hiukan asioille, apteekkiin ja postiin :)