Eilen isä soitti tuhannen räkäkännissä. En juuri edes saanut puheesta selvää, piti vain "joojotella".

Tänään minun pitäisi mennä siellä käymään. Meinasin jo eilen aamusta lähteä, mutta en sitten mennytkään. Onneksi. Kun oli isäkin tuossa kunnossa.
Tiedä onko tänäänkään kovin erilaista.. Sinne se 1000 euroa sitten menee... ;(

Isällä oli sentimentaalinen päivä. Melkein parkui puhelimessa. Se on niitä tiloja, kun on juonut IHAN liikaa (tässä vaiheessa promillet on jo varmaan jossain muualla kuin hengissäpysymisen puolella...).
Kun minä asuin kotona, nämä tilat tarkoittivat inhottavia tule halimaan -hetkiä, jolloin isä tahattomasti(?) halatessaan puristi erittäin kipeästi sormensa juuri kylkiluiden väliin tai ihan alle. Sattuu meinaan. Sitten vuorossa olivat märät suukot poskelle ja puheet isin tytöstä. Voitte kuvitella, ettei ole kovin ihanaa, kun räkäkänninen vanha hampaaton äijä antaa kuolapusuja.. Ja kun tähän vielä lisätään, että saat koko ajan pelätä ettei se huomaa inhoasi ja yrittää nyökytellä ja myönnellä.. Plus että näiden halipusuhetkien jälkeen äijä saattaa räjähtää äidille ja hakata sen tohjoksi.

Eli innokkuuskertoimet eivät ole hirveän korkealla juuri nyt. :(

Promilleista vielä, että eräänkin sairaala/putkareissun aikaan olivat luvut kuulemma niin korkeat, ettei ihmisen kuuluisi olla edes tajuissaan... Mutta se on tietty eri näille ikänsä kännänneille. Promillet voi olla ihan mitä tahansa.

278875.jpg idontwannago!