Hoaah... Mitäs sitä tässä... Hmmh.

Normia elämää. Ja välillä outoa oloa, kun mies on pitkällä viikonlopulla, torstaista alkoi ja vasta tiistaina menee töihin. Lisäksi se on ollut raukka kipeänä, astma aiheuttaa ongelmia jostain syystä tähän aikaan vuodesta, eilen se sitten meni päivystykseen, kun renkaiden vaihdon jälkeen ei meinannut saada happea kulkemaan millän. Onhan se tuossa jo hinkunut ja vinkunut pari viikkoa, kun normaali astmapiippu ei tunnu auttavan mitään. Nyt kuulemma heti helpotti huimasti. Ja kuulinhan minäkin sen hengityksestä. Hyvä. Hiukan mies kärvisteli uuden piipun hintaa, jotain neljäkymppiä, mutta minä sanoin että ihan sama mitä maksaa, jos vaan saat happea. Niin on.
Tänään se sitten uskaltautui metsälle. Kauankohan mahtaa olla tällä kertaa.

Putkiremppa siis oli perjantaina, illalla olin jo saamassa jotain kohtausta, kun hetken aikaa vesi oli aivan hiekkaista! Onneksi mies sai minut tolkkuihini ja uskaltauduin jopa keittämänään teevettä, kun lorotettiin hanaa ja lopulta tuli kirkasta vettä. Nyt on on vessasta tullut tosi hyvin koko ajan, mutta keittiöstä hiukan hitaammin. Hassua. Tiskaaminen kesti iät ja ajat eilen :D Onneksi sentään sai tiskattua.

Olen parina päivänä yrittänyt saada jotain kontaktia vanhuksiin, mutta ei mitään. Ovat ihan tuhannen seilissä taas. Argh. Äiti muuten haki ne lasinsa, maksoi puolet ja loput sitten kun saa oman rahansa. Hyvä edes että sai ne. Menipähän ne rahat hyvään kohteeseen.
Äiti on taas ne pari päivää solkottanut että muuttaa pois, joo joo. Ei voi kun myönnellä vaan. Ja yrittää lopettaa puhelua nopeasti. Se on taas tämä aika kun isä haukkuu sitä kun osa hyvistä kaljarahoista meni sellaiseen turhuuteen kuin lasit. Ai kamala.

Itse en ole juuri mitään sen kummempaa tehnyt, työnhakua yms.. Kirjastossa tuli käytyä viikolla ja löydettyä yksi nukkiskirja, jota olen hakenut tässä jo aika kauan, aina ilmoitetaan että se on paikalla aikuisten osastolla, mutta ikinä ei mitään löydy... No, viimeksi painuin lastenosastolle ja siellähän se oli... Muutaman muun ihan kelpoisen nukkiskirjan kanssa.... Argh.

Olen addiktoitunut Älypään Virhevisaan :D Etsi kuvasta 5 virhettä -peli. Hih.
Lisäksi siellä on nyt menossa kilpailu, jossa voi voittaa purkka-automaatin, poikaystävätyynyn tai metkoja valokuvapidikkeitä.

Mutta enemmittä diipadaapailuitta lopetan.

1036531.jpg