Jostain syystä jalat on ihan kipeät. Sellaiset, jolta tuntuu kun selästä säteilee kipua reisiin, paitsi että nyt ei ole selkä kipeä. Hämärää.

Oltiin tänään siellä miehen kummitytön synttäreillä. Sain taas palluttaa koiraa ja kissaa :)
Vietiin lahjakortti H&M:lle ja miun tekemä kortti:
294316.jpg Alan kunnostautua prinsessakortteihin :D

Sankari oli saanut lahjaksi mm. leikkikannettavan koneen. Ihanan suloinen. Voisi olla oikeakin sellainen.

Siellä oli myös kummitytön äidin sisar perheineen ja jotkut muut, jotka jo unohdin, jotain veljen serkun kaiman kummin veljentyttäriä (riivatun iso suku!) ja heillä oli mukanaan kaksi tytärtään, toinen vasta jotain kahden vanha. Todella suloinen ja nätti tyttö, mutta mikä lempinimi.. Äiti nimitti häntä kerran niin ja minä ja mies vilkaistiin toisiimme ja olimme revetä siihen kahvipöytään... Pimpero! Mitäs äidin pikku Pimpero? Mamin pimpero.. Vuotaako Pimperon nenä... Voi apua. Äkkiä vain kahvimukia nassun eteen, ettei tikahdu... XD *räkättää edelleen* No, sieltähän se muksu on kyllä lähtöisinkin, nottaettätuota... :D

Sieltä tullessa käytiin vielä miehen tädillä, joka muisti miestä synttärien johdosta. :)

Nyt sitten ollaankin kotosalla. Väsäilin tuossa taas niitä joulukortteja, nyt ne ovatkin jo valmiit, lukuunottamatta tervehdystä takana.
294419.jpg Joihinkin tulee tähtiä :)
294420.jpg Valkoinen poro.

Kävin kaupassa äsken ostamassa vähän syötävää illaksi. Mies menee töihin. Ensi viikolla on yövuoroa ja torstaista lähtien aina jouluun asti on vapaata; pekkasia. Eli tarkoittaa etten pääse koneelle kuin ihan kummallisiin aikoihin, koska mies pelaa räiskintäpelejä päivästä toiseen... :D Ja oma kone nyt ei ole päällä kuin minuutin kerrallaan. Enkä liioittele. Se ei vain pysy enää päällä, sammuu ihan milloin vain. Harmittaa aika vietävästi. Grr.

EDITTIÄ: Kaunis valokuvablogi yhden miehen matkoista yli 20 maassa