No ostin mä hei pullon simaa......

Järjetön muutto- ja remppastressi vaivaa niin miestä kuin minuakin. Apua. Keittiö/ruokahuone ei varmaan ole valmis kun muutetaan, joten eläköön pari päivää vessatiskaus! Yhyy, me kun oltas niin haluttu että ees keittiö olis valmis. Ruokahuoneen katosta löytyi inan verran hometta, kuivaa sellaista, kosteutta päässyt sinne aikanaan kun yläkertaa rakennettiin. Onneksi ei ollut paljon ja kaikki saatiin pois, mutta siinä meni päivä pari hukkaan.

Olkkari on seuraavaana vuorossa, siellä ei onneksi tarvi juuri esim. sähköjuttuja tehdä niin pääsee heti vaan laittamaan seiniä ja lattiaa. Eteiskäytävä on vimonen ohjelmassa. Kyllä sitä muuten pärjää, mutta keittiö! Onneksi yläkerrassa on vessa ja suihku niin voi siellä sitten elellä hyvin kun alakerta on rempan vallassa ja remppareiska hyörii siellä.

Tuntuu että tekemättömien ja tehtävien asioiden lista kasvaa kasvamistaan, toisin kuin tehdyt -lista.... Älkäämme edes puhuko ostettavien juttujen listasta. Hyi.

Pitäis tehdä, ostaa, perehtyä... ja siinä lomassa munkin pitäisi vielä valmistautua KÄÄÄÄÄÄK ensi viikon perjantaina olevaan valintapäivään ja hakea töitäkin.

Liikaa kaikkee mutta onneksi parin viikon päästä helppaa. Ei se remppa loputtomiin kestä.

Katsotaan mennäänkö tänään illalla remppalouhokseen vai levätäänkö, huomenna kummiskin työpäivä edessä siellä suunnalla. Kaupungille ei mies taida olla lähdössä, enkä siis minäkään. Mitäs siellä selvinpäin kukkumaan puolinuhaisena ja väsyneenä.
Mutta sanos mun sanoneen että kun tämän kirjoitin niin mies soittaa just kohta ja onkin järkännyt meille ties mitä menoa illaksi..... :D
No ihan sama.

Joka tapauksessa Hauskaa Vappua muille!!