Olo oli aamulla aikalailla tämmönen. Mies olikin kotona saikkarilla alkuviikon, tänään meni töihin. Nyt on sitten vissiin mun vuoro. Nielun ja nenän alueella tuntuu ah oikein mukavalle ja melkein löytyi kuumettakin jo.. Pop.  No, tulkoon nyt sitten.

Työhaastattelu oli ja meni, en yhtään tiedä miten.. Koetin olla kovin asiakaspalvelualttiin oloinen ja innostunut, mutta jostain syystä pukkasi päälle ihan järkky hermoilu, toivottavasti en nyt ihan nolannut itseäni. Viikon sisään saadaan tietää miten meni ja pääsenkö koulutukseen.
Nimikkeeni tulisi olemaan junamyyjä eikä junaemäntä aka täti, jota aluksi luulin. Tämä on joku ihan uusi nimike, toimenkuva olisi vähän niin kuin pikku konduktööri :D Eli siis lippujen myyntiä ja tarkastusta ja asiakaspalvelua. Konnareillahan on kaikkea turvallisuushässäkkää myös vastuullaan ja esim. vaunujen kiinnittämiset yms.
Vähän ehkä jännää koko homma ja etenkin se, että jos oikeasti olisin kyvykäs kanan aivoillani tuohon hommaan (pitäisi osata about koko rataverkosto ulkoa) niin pilaan koko jutun sillä että olen isokokoinen. Onko niillä mulle ees sopivaa työpukua? Tai erittäin todennäköisesti mut diskataan siinä vaiheessa kun tulee terveystarkastukset, kunto nolla, verenpaine taivaissa, samoin kui varmaan verensokerikin.. Ja rauta-arvot jossain kiinassa..  Pitää alkaa vetelemään vaan maksalaatikkoa ja appelsiineja ja ostaa vitamiinipillereitä.. Ja MUKA loiventaa mässäystä.

No ainakin otin semmoisen jyrkän askeleen, että ilmoittauduin kansalaisopiston Pullukkajumppaan, joka alkaa syyskuun alusta ja kestää marraskuun loppuun. Kerran viikossa pitäisi jaksaa käydä ähisemässä.. Tjaa,a.

Haastatteluvaatehommakin ratkesi sitten ekstemporee haastatteluaamuna... :D Kävin kyllä maanantaina Myllyssä haeskelemassa kauluspaitoja, mutta kun kaikki on nykyään semmosia pitkiä ryppysiä röttölöitä mitä hoikat pitää legginsien ja vyön kanssa. Ei sitä mitä hain. Sitten kun löysin niitä bisneslookmaisempia paitoja niin tuli sitten koot vastaan... Kiva. Ja isojen tyttöjen osastolla ei moisia paitoja ollut ollenkaan. Isot ei kai tee bisnestä tai käy työhaastatteluissa.
Eniveis, löysin sitten yhden pitkänmallisen harmaaruudullisen paidan, jossa meni ohuita hopearaitoja seassa.. Ajattelin että olkoon sitten tuo kun ei muuta löydy.. Se ei sitten päätynytkään päälle, vaan kirppisharjotteluaikainen ilmaislöytö jonka löysin vaatekaapista.. :D
Onneksi ostamalleni paidalle on kyllä muutenkin käyttöä ja se kelpaa esim. kaveriksi toiselle löytämälleni paidalle.. ;D


Tässä tämä paita joka lopulta päätyi päälle. Farkkujen kanssa ei niin juhlava. Jos olisin laittanut mustat suorat housut, olisin tuntenut meneväni juhliin..


Tässäpä tämä vähän ylimääräinen löytöni. Pikkasen pelottava pöllöpaita, mutta silti ihana :)


Ja se "kauluspaita". Tää on kyllä enemmän semmosen cowgirl- ja rönttöpaidan sekoitus. Hopeasäikeet ei näy kuvassa.. Lisäksi kuvassa on ihana talvilätsä jonka löysin Prismasta. Saa vedettyä korvienkin päälle eikä näytä niin hölmöltä kuin normipipo näyttää mun päässä. Aah, mii lavs lätsät!

Mutta nyt täytyy mennä hakemaan täydennystä kuumajuomaosastoon, muuten ei siedä kurkun kanssa olla.