Olenkin jo kertonut kuinka olen potenut tarvetta saada uudet kengät ja takin. No nyt sain kengät, vain takki puuttuu. Taitaa olla helpompaa ostaa uusi kuin yrittää laihduttaa äkkiä väh. 5 -10 kiloa....... Nuo pienet kilot vain siksi että suurin piukotus menisi pois. Oikeamminhan nämä meikäläisen poisotettavat kilomäärät huikentelee siellä 30 kilon paikkeilla....

Eniveis, tänään tuli Euromarketin mainos josta bongailin ihan edullisiakin popoja ja niistä innostuneena kävin sitten tuossa miehen lähdettyä töihin ihan paikan päällä. Harmi vain että kaikki halvemmat kengät olivat isoista koista loppu ja vain nämä sopivat kinttuuni. Hintaa löytyi se 40e. Kympin halvemmat oisivat saaneet olla, nyt ei jäänyt juuri rahaa... Kahellaan mitä mies näistä tuumii, jos hylkii niin vaikka palautan... Itsekään en ole ihan satavarma, mutta joskus ne kengät osoittautuvatkin kaikkein parhaimmiksi... Saa nähdä.

Nappasin häthätää pari kuvaa ja niistähän tuli ihan pimeitä. Etsin sitten pikaisesti netistä kuvankäsittelyohjelman ja löysin PhotoFiltreStudion, joka on ihan ok, tosin en nyt kyllä ainakaan vielä honaillut tuota vaalennusta oikein... Eniveis, siellä oli paljon kivempiakin ominaisuuksia kuin joku tylsä vaalennus... Mutta tässä ne kengät nyt, ennen kuin unohdan:

1879536.jpg

1879537.jpg

Ja jos mietitte että mitä puuhasin sitten sen kaikki öö... puolitoista tuntia tuon kuvankäsittelyohjelman parissa, kun en kerran näitäkään kuvia kummemiksi saanut, niin syy löytyy tässä:

1879563.jpg

Joo. :D