Ja taas on pitänyt monta kertaa iskeä sormet näppikselle ja näpytellä tänne jotain, mutta olenkos aikaiseksi saanut? Nyt alkaa olla uutta asiaa parin postauksen verran, tai niin tuntuu, ja vanhatkin jutut on kertomatta. Saatte elää viime viikon juoruilla. :D

Viime viikon lauantaina oltiin Desthean kanssa yrittämässä myydä Uudenkaupungin torilla, mutta pienoisen (lue massiivisen) sade -ja ukkoskuuron lannistamina luovutimme parin tunnin istumisen ja kastumisen jälkeen.. En ole hetkeen ollut niin märkä kuin silloin! :D No, mitäpä ei heseateria ja kirppiskierros kuivaisi?

Mahat täynnä ja ehkä 1 prosentin kuivempina kipaisimme kadun toiselle puolelle kirppistelemään.


Ensin taisin bongata tämän. Yhden euron suuri summa oli hintalapussa. Mietin tämän ostoa kiertäessämme kirppistä, mutta pakko se oli sitten napata mukaan, kun kerran oli a) halpa, b) norsuaiheinen c) melkein kodin sävymaailmaan sopiva. Tuo norsunpään tausta on ehkä hieman liian fuksia, mutta melkein se on kuin violetti? Eiks joo?


Sitten näkyviin tuli tämmöinen hassu lumivalkea yksilö. Ja koska se maksoi aivan järkyttävät 0,30e, oli se pakko kotiuttaa...... :D Sillä on myös pyrstö, vaikka kuvassa siltä ei näytäkään.


Ja tämä pöllöpeikko oli pakko kuvata!! Siis aivan ihanan pervo! Tuo nokka oli sellainen puoliympyrästä katkaistu tms. aika mielenkiintoisen näköinen noin livenä katsottuna :D Hintaa tällä oli 6e, eli ei sinänsä paha, mutta jäi nyt tuonne hauskuuttamaan muita asiakkaita.

Kun kömmimme kirppikseltä ylös ja ulkoilmaan (kirppis on osittain maan alla) oli sade lakannut, aurinko paistoi täydeltä terältä ja tori oli kansaa piukassa... Noh.. toisella kertaa sitten.


Kuvan taivas ei liity Ukiin, vaan se on otettu meidän parkkipaikalta.

Viime sunnuntaina(?) kävimme miehen kanssa illalla ajelemassa, kun meinattii tylsistyä sohvalle :D
Haettiin mäkkäripullat ja mentiin romanttisesti syömään ne majakkarantaan meren äärelle ;D
Sitten ajeltiin lenkki Kakskertaan, haettuamme ensin matkan varrelta vielä jätskit.


Sponsored by Google Maps :D

Eli Kakskerta on tuollainen saari, jonka keskellä on järvi. Kierrettiin tuo lenkki ja poikettiin Kakskerran Kirkolle joka on suloinen pieni kirkko ja aivan ihastuttavalla paikalla järven rannalla. Itse kirkosta en ottanut kunnon kuvaa, mutta tässä muita otoksia:


Kirkon vieressä tällainen torni. Kuvassa näkyy myös Tamara Lundin hautakivi. Tässä kohtaa on kai pakko mainita, että äitini on leikkinyt pienenä Tamaran kanssa. Tai Tamara taisi olla vanhempi, mutta samassa porukassa silti joskus.


Kirkon sivuovi.


Tällainen kaunis vanha hautaholvi(?) on myös kirkon pihamaalla. Ja kyllä, se on vinossa :)


Kirkon rannassa on pieni laituri, jolta nämä kummatkin kuvat on otettu, ihan peräkkäin.

Kuluneella viikolla olen saanut sen verran tehdyksi (mm.) että otin yhteyttä Turun ammatti-instituutin aikuispuoleen ja kyselin löytyykö tietojani sieltä vielä.. Ja voiko vanhoja opintotuloksiani käyttää enää hyväksi, jos haluaisin käydä merkonomiopinnot loppuun. Sain jo vastauksia pariltakin taholta, vaikka kesäaika onkin. Otan vielä yhteyttä myöhemmin silloiseen opooni, joka ilmeisesti vieläkin hoitaa joitain näitä asioita ja kyselen tarkemmin. Katsotaan miten meikäläisen käy. Pitääkö käydä kaikki uusiksi, pitääkö hakea virallisessa haussa, vai mitä?

Nyt menen tyhjentämään ja uudelleen täyttämään pesukoneen ja tiskikoneen ja mietin mitä seuraavaksi. Työlistalla on vielä asioita, mutta kovasti tuntuu kaikki turhempi kiinnostavalta ;D Mutta hei, ainakin olen tänään imuroinut, pessyt vessan ja käynyt kaupassa ja ja..


Loppuun vielä tällainen virkistävä kuva! :D