Ekstrovertti --------------------* Introvertti
Käytännöllinen ------*------------- Intuitiivinen
Ajattelija -----------------*-- Tuntija
Impulsiivinen ------*------------- Harkitsija

Vastaustesi perusteella seuraava luonnehdinta kuvaa persoonallisuuttasi

Olet hiljainen, käytännöllinen, herkkä ja spontaani. Kaltaisesi ihmiset ovat hieman ujoja ja syrjään vetäytyviä, ja etsiytyvät ammatteihin joissa on mahdollisuus yksinäisyyteen ja samalla pitää sormensa elämän pulssilla. Metsänhoito, maatalous, puutarhanhoito, sukeltaminen, kaivostyö ja rakentaminen ovat sinulle soveltuvia ammatteja, samoin kuin käsityöammatit ja taide. Ihmistyyppisi ovat myös usein ammattiurheilijoita, muusikkoja tai esiintyviä taiteilijoita. Osaat nauttia aisteistasi, ja viihdyt ulkoilmassa ja luonnossa. Arvostat itsenäisyyttä ja riippumattomuutta, ja vetäydyt mielelläsi syrjään liian epämiellyttävistä tai vaativista tilanteista. Vapaa mielenlaatusi on usein vastakkainen liikeyritysten tavoitteille, joten sinua ei helposti löydetä ”uraputkesta” tai ainakaan suuryrityksen johtoportaasta.

Tämä testti täältä

 

Ei juuri kummempaa eloa kuin muulloinkaan.
Tänään käytiin Naantalissa ajelulla ja miehen kaveri tuli luoksemme kahville ja viipyivät täällä hetkisen ja lähtivät tunti sitten vähän oluselle. En usko että ovat kauaa..
Miehellä on ollut menoa enemmänkin, kun olivat siellä radallakin eilen, harjoitteli nyt sitten sitä uuden haulikon toimintaa. :)

Mie mietin että olisinko kysynyt nettikaveriani tänne nyt, kun on ollut puhetta tapaamisesta, mutta päätin että kivempi tavata viikolla, kun on ainakin kaupat auki ja voi vähän harrastaa ikkunashoppailua tai jotain :)

Viikolla on käytävä Raumalla, itseasiassa olisi varmaan huomennakin hyvä mennä, kuulostivat aika selviltä kun soitin tänään, ja huomennakaan ei tosiaan ole kuin pikkukaupat auki, niin eivät saisi juotavaa.. Mutta miehellä on huomiseksi jo luvattu meno, joten noukanduu.

Nyt voisi vaikka ottaa ja katsoa Hopeanuolta, sain miehen työkaverilta jokuaika sitten.

475992.jpg