Turussa oli lauantaina Muoti ja Design Promenadi kävelykadulla, jossa oli muotinäytöksiä ja myyntikojuja, kojuja oli myös Hansan kauppakeskuksen sisätiloissa. Väkeä oli kohtalaisesti liikkeellä huolimatta koko päivän kestäneestä vesisateesta.. Itse menin paikalle sen innoittamana että Desthea oli yksi suunnittelijoista joiden asuja Promenadin lavalla nähtiin. Haahuilin paikalle ja löysinkin Desthean sekä Josen että Mammin Hansan sisältä tutkimasta myyntivalikoimia ja kas kummaa, siellä oli pöllöjuttujakin yhdessä jos toisessa kojussa... Ja olihan minunkin pakko ostaa sitten edes jotain!


Ponnari hintaan 4,50e. Vieressä roikkuivat muuten pöllökuvioiset legginsit........ ;D

Ponnarin ostettuani suuntasimme ulos lavan reunalle katsomaan päivän viimeisen näytöksen ja minä koetin epätoivoisesti saada jonkinlaisia kuvia napsituksi kun toisessa kädessä nökötti sateenvarjo...


Pari vaatetusalan opiskelijan asua.

SItten seuraavat 5 asua Desthean Planet Star merkiltä:


Jollakin tavalla upe kokonaisuus, vaikka tuo haara yksistään on aika... jännä.


Punaisella norsulla oli hauska esitys, pojat viilettivät potkulaudoilla ja tytöt pyörittivät lautasia ja puhalsivat saippuakuplia :) Pikkuisin vain ei oikein mallinhommasta piitannut.


Myös koirille löytyi asuja <3


Kävimme vielä näytöksen jälkeen tutkimassa lisää myyntipöytien antimia, tämäkin pöytä ihan liian täynnä kaikkea herkullista!

Juttelimme hetken porukalla, Jose ja Mammi ovat kyllä ihan hirveän hauskaa seuraa, pakko kehua :)
Joskus puoli viiden maissa tiemme erosivat ja Desthea ja minä suuntasimme Stockan kautta hakemaan näytösvaatteita.. Mutta mitäpä Stockalla tulikaan vastaan!!


SIIS IIIIIIKKK!!!!! MULLE??!!!! <3


Ihana!


Laastareita ja huulirasvaa!! <3 Iik, arvatkaa mihin tämä suuntaa palkkapäivänä? ;D

Selvittyämme (minä hädin tuskin) ulos Stockalta nappasin vielä pari kuvaa kävelykadun orvokkiasetelmista:

Mukava tapahtuma ja kivoja ihmisiä :) Eipä se nyt loppujenlopuksi haitannut että satoi :)

Mutta nyt ramaisee niin mukavasti että ei voi muuta kuin painua pehkuihin, onneksi saa nukkua pitkään kun on iltavuoro.

Vielä pitää tietysti hehkuttaa yhtä asiaa:

HYVÄ SUOMI!!! JÄÄKIEKON MAAILMANMESTARI 2011!!! Loistavaa, mahtavaa, upeaa, ilmiömäistä!! Kisastudio oli meilläkin kuumana, tiedä kumpi huusi enemmän, minä vai mies... :D Mutta loistava peli kertakaikkiaan, kyllä ovat pojat olleet hyvässä vedossa koko kisojen ajan! Onnea koko Leijonamiehistölle!!