Voe elämät tätä selkää. Kipuilee edelleen. Noh, tänään aion polkea postiin, vaikka ois viimonen tekoni.

Muutoksen tuulia kenties tulossa tuivertelemaan meitin maailmaan, voi olla että joudumme muuttamaan! Tosin viereiseen rappuun, mutta. Tiia, arvaa kuka muuttaa pois?! Se onkin ainoa hyvä puoli asiassa, pääsemme eräästä epämääräisestä naapurista eroon. Mutta että hänen asuntoonsa.. Uh. Onneksi on ollut puhetta remontista, mutta silti ajatus on aika inho. Haluttaisiin myös puuttua remonttiin hiukan, saas nähdä saadaanko.. Tämä asunto siis on periaatteessa miehen toisen siskon (perintöä, pappa tosin elossa vielä) ja tuo tyhjenemässä oleva asunto on miehen tulevaa perintöä, tosin miehellä on siihen joku hallintaoikeus vai oliko se omistusoikeus vai mikä..... Kuka niistä tietää (mies ei siis kostu siitä mitenkään, vuokralainen maksaa vuokransa papan tilille). Mutta senkin takia olisi kiva saada hiukan päättää asioista. Ja kahellaan miten menee vuokranmaksu, onhan se tyhmää jos joudumme maksamaan vuokraa, vaikka asumme periaatteessa miehen omassa asunnossa. Eli katsotaan saammeko sovituksi miehen isän kanssa (joka hoitaa papan asioita) että maksamme vain vastikkeen.. Sota tästä taas tulee ja musta tuntuu että me hävitään.
Toisaalta ajatus muuttamisesta remontoituun kämppään olisi kiva, mutta minkä asteinen remppa se sitten on? Jos siellä on karmivat tapetit, mutta apen mielestä vielä ihan kelvot, niin niihinkö sitten pitää sopeutua? Tai jotkut keittiön kalusteet, en kyllä ala... Ei nämä meidänkään kaapit ole kovin kauniit, mutta ne on itsemaalatut.
Just kun on alkanut saada huonekaluja kohdilleen ja hyllyjä seiniin niin koko homma alkaa alusta... Voe elämä. Ja vessakin me just maalattiin!!! En ala!! Mimmonenkohan se vessa on? Äsken ajattelin että joudutaanko me pitämään sapuskoja samassa jääkaapissa kuin ne edelliset, mutta joudunko mä iskemään persaukseni samaan pyttyyn kuin se entinen naapurikin?! Hitto... Ja vessa yleensäkin... Voi apuaapua.. Ja kukaan ei taattu nyt ymmärrä mun inhotusta vaan pitää mua nyrppynä, mutta Tiia, sä ymmärrät, eikö?
Se naapuri on ihan kamala... Yök. Ja en voi välttää ajatusta että se jättää sinne jonkun riivatun piilokameran että saa vakoilla meitä... Sillä kun on nytkin kamera ainakin keittiön ikkunassa ja parvekkeella... Voi ei!! Asu siellä sitten....

214012.jpg