Märehtiminen kyllästyttää. Vois sitä kai ilonenkin välillä olla? Tosin eilenkin tunsin itseni niiin petturiksi (mikä olen), kun mies viestitteli töistä että koska pääsen, hän voi tulla hakemaan. Minähän olin sillä hetkellä kuvaamassa Raision mettissä enkä missään töissä, joten äkkiä vastaamaan että varmaan seittemältä pääsen, ja kipinkapin kävelemään bussipysäkille ja kohti Turkua.. Ja sitten työpaikan luo norkoilemaan ja herättämään huomiota yrittämällä olla herättämättä huomiota... Onneksi kukaan tuttu ei tullut silloin ulos. Selvisin. Mies haki ja oli tyytyväinen "kun sentään olin ollut töissä". Joopa. Vitsit että oon kohtalainen tässä valehtelussa. Taas ois jotain korjattavaa elintavassa.

Mutta siis, olin kuvailemassa eilen, eipä juuri mainittavia kuvia syntynyt, mikä olis kuitenkin ihan kiva, vaikka piristihän se sompailu kuitenkin yleensäottaen, mutta tässä yksi käsittelemätön kuva ja sitten pari käsiteltyä, kun löysin jonkun uuden kuvankäsittelyohjelman jonka mies oli lykännyt koneeseen. Pakkohan niillä on aina leikkiä. :S

1536606.jpg
Tää vaan oli niin nätti maisema luonnossa, harmi etten osaa tallentaa sitä kameralle. Aurinko paistoi ja oli niin vihreää ja valkovuokot kukki.

1536605.jpg
No hei, kuka ei tykkäis vanhoista valokuvista? Kun ne on niin naarmusia ja harmaita ja ja ja.

1536608.jpg
Psykedeliaa :D Tässähän on oikeasti kielopeltoa.

Ai juu, tein äidille kortin äitienpäiväksi, pitäis vaan tietää äkkiä mennäänkö me sinne vai pitääkö se postittaa tänään..
Kuvasta on kiittäminen taitavaakin taitavampaa Villa Hanutin Anutiinaa, joka jakelee ystävällisesti omia korttikuviaan meidän ei niin taitavien iloksi. :)
Tuolla blogissa niitä on eri kategorioissa, minulla on ihan livenäkin hänen kuviaan kun voitin nukkispuolella hänen bloginsa arvonnassa ja sain palkinnoksi niitä :)

1536609.jpg

Vapusta piti sen verran kertoa, että huvitti vappupäivänä kun mies soitteli autosta kaverilleen.. Tämä oli tyttöystävänsä kanssa ensin tivolissa ja sitten ravintolassa syömässä. Minusta oikein romanttisen ja kivan kuuloista (vaikka olis ollut vaan ihan ekstemporee, silti). Tämän puhelun jälkeen ajeltiin sitten kotia päin ja siinä matkalla mies kurvaili mäkkärin luukulle ja tilasi ITSELLEEN aterian... Notta sillälailla meidän romanttinen vappupäivä. Hieman nauratti (aka harmitti).

Tänään on muuten meidän 4 wee kihlauspäivä. Sanoin eilen että "oho, huomenna on 8. päivä"! Mihin mies että "voi perkule, veroilmoitus pitää täyttää ja postittaa"! Joo, niin pitää.... :D No, eipä meistä kumpikaan sitä nyt aamulla muistanut, paitsi minä kun heräilin pikkuhiljaa tässä koneella kun mies oli jo lähtenyt. (kun nyt jostain syystä olin tarpeeksi virkku haluamaan koneelle)

Mutta meen nyt varmaan takasin sinne sänkyyn, katsotaan miten tänään töihin menon kanssa.

253913.jpg