.. ohi on, tämä marssimme pian ohi on.. Tai siis jo nyt. Siis työharjoittelu. Tänään oli viimeinen päivä. Aamulla olin ihan jee jee vika päivä ja vika aikaisin nousu, mutta päivemmällä alkoi tulla jo hiukan onho olo eikä asiaa auttanut kiitos/läksiäislahja jonka sain.. :) Oli aika hömelöä laittaa viimeistä kertaa työtavaroita kaappiin. Öhm. Vein itse myös pienen kiitoksen kaikille:


Suut makiaks!

Ja sain tällaista takaisin:


Jouluisessa lahjakassissa kaksi Tildamaista söpöä tonttutyttöä, ihanasti harmaan sävyissä sekä lahjakortin yllättävän isolla summalla, vau!

Lisäksi puhuimme parina päivänä jatkosta, mitään varmaa ei ole, mutta soittavat jos tarvetta tulee. Ilmoitin olevani kiinnostunut myös tuurauksista. Kahellaan. Kyl vähän outoa nyt on..

Torstaina menin töiden jälkeen keskustaan (siis Turun :D) hakemaan vyötä vanhan kohta katkeavan tilalle (olen jo semmonen tantta kele ettei oikeasti löytynyt niin isoa normaalia vyötä joka olis mulle sopinut vaan nappasin ensihätään joustovyön) sekä Indiskaan, josta sain vihjeitä jo hmm.. tiistaina ;D


Seppälästä löysin sitten tuon mustan joustovyön, vähän tuo kultainen solki tuossa kyllä tökkii, mutta menkööt.. Lisäksi bongasin koruosastolta (jonne ei tod. saisi mennä ikinä!) söpöt norsukorvikset sekä tiikerikorun! Harvemmin törmään tiikeriaiheisiin koruihin tai ylipäätään mihinkään tiikeriaiheiseen, niin oli aivan must ostos! Pöllöjen ja norsujen ohella siis tiikerit on lähellä sydäntä, niitä vain on hankalampi keräillä :)


Ihku :)


Lisäksi nappasin laukun. Öhm. Oikeasti tarvitsen kyllä sellaisen. Joo joo! Ei kun siis ihan tosissaan, vanha violetti lerppalaukkuni on jo alkanut kulahtaa ja sen tilalle olen pitempään jo hakenut uutta lerppalaukkua. Violettia ei ole tullut vastaan eikä paljon muitakaan, mutta nyt bongasin tämän. Kaikenlaiset rockit niitti ja lenkkilaukut olisi kyllä kiinnostaneet, mutta kun tyylini ei nyt kutenkaan ole ihan kauhean rock, niin tämä oli sitten hyvä väliratkaisu. :)


Ja sitten Indiskasta kolme näitä ihanuuksia!! <3 Aivan upeita! Ja just mun makuun, hopeisia!! Muutenkin kun olen alkanut sisustamaan harmaa/musta/violetti -sävyyn niin nämä on just eikä melkein! Luulen ettei nämä jää vain joulukoristeiksi, vaan ihan pysyviksi :D Ajattelin laittaa nämä roikkumaan olohuoneen ikkunaan.. Hmm..
Mies kyllä ehkä vähän taas repesi kun toin nämä.. Kun kuulemma niihin pöllökamoihin jo hukkuu.. Vale, sanon minä. Niitä on ihan liian vähän! :D

Nyt menen hakemaan jotain lämmintä juotavaa.