Pakko laittaa tämä kuva Jennifer Hudsonista, joka muuten juuri voitti Oscarinkin:
416924.jpg Hienoa että tumma ja isompi nainen usklataa olla oma itsensä. Toivottavasti ei ala laihduttelemaan.  Jenniferillä on todella kauniit kasvot ja muotoja joita näyttää.
Syy miksi laitoin kuvan on itseasiassa Jenniferin käsivarret, huomaattehan raskausarvet? Kyllä, niitä on jopa julkkiksilla. :D
Kyllä, niitä on minullakin, ei tosin käsivarsissa (varmaankaan..), mutta muualla.

Mies kävi shoppailemassa miulta salaa: oli kuulemma visiteerannut Kodin Anttilassakin, Giganttien ja muiden ohella. Jyskistä mukaan tarttui minun vihjeestä näytetty paketti keittiön verhoja: sivuverhot ja alakappa. Laitan ne huomenna ikkunaan. Vaihtelua kun on ollut vaan yhdet verhot ja ne on olleet nyt sitten jo yli vuoden (puolitoista?) tuossa. :D
Lisäksi se osti kaksi jakkaraa. Mikäköhän fiksaatio sillä on jakkaroihin? Pitkään jo niitä himoinnut.. :D Olisi ostanut sen pimennysverhon kun valittaa että alkaa taas olla niin valoisaa.

Minäkin shoppailin, 1,60 € meni ja kolme tavaraa tuli... Pieni huhmare, voin ottaa kuvan tässä pian, pieni soikea kuvakehys kultaisilla kehyksillä (inspiroiduin mineilystä ja katsotaan saanko halvalla jotain kehitettyä pikkuhiljaa, tästä tulisi peili) ja pieni esine, jossa on talo ja piha, en osaa selittää, mutta sopii vaikka lastenhuoneeseen leluksi.
Väsäsin jo eilen ja tänään pari hyllyä, toisen maalasin ruskeaksi ja toisen vaaleanpunaiseksi, mulla on hiukan materiaalia vaikka pikkutyttövauvan huoneeseen, joten sinne hyllykin... Halvalla meni, kun tein ne kirjoituslehtiön taustapahvista. Yllättävän hyvää tähän tarkoitukseen.

No, en siitä aiheesta nyt enempää, katsotaan saanko mitään aikaiseksi, kun tuppaan innostumaan aina pariksi kuukaudeksi jostain askartelujutusta ja sitten se jää ja kohta tulee uusi... :D

Nyt menen valkkaamaan kysymyksiä arpajaisiin/kilpailuun.

416279.jpg

PS. Minulle saa lähettää kaikkea miniatyyritavaraa jos on ylimääräistä. Keskustellaan postikuluista sitten tarkemmin. Huomautan että rahavarannot on vähissä, joten ilmaisjakelu olisi aikamoisen POP. :)