Eilen olin lennossa melkein koko päivän. Aamusella ei edes aamuteetä ehtinyt juomaan (suihkussa käymisestä ei puhettakaan) kun jo piti lähteä miehen mukaan metsälle, käytiin hiukan kävelemässä ja tutkailemassa onko mennyt mitä elukoita. Ja pääsin näkemään porukan lahtivajan yms. Napsin kuvia myös, muutaman jopa lahtivajalta, jossa roikuskeli kinnereissä useampikin epäonninen kauris tai peura.. :D
Olin ihan täpinöissäni siellä, hirveän raaka paikka, mutta pirun mielenkiintoisen näköisiä ne elukat oli! Lihakset ja kaikki oli oikeasti juuri sellaisia kuin biologian kirjoissa näytetään piirroksissa. Teki mieli koskettaa, mutten sentään ihan viitsinyt :D Vitsit että oli "makeeta". Juupa juu, sairas mieli ja niin pois päin.... Laitan loppuun yhden kuvan sieltä lahtivajalta, kannattaa sitten vaikka hypätä sen yli jos yököttää.


Tässä kotaa..

Vaaratonta puukuvaa... :D

Tästä oli pakko ottaa kuva, kun nuo kävyt suorastaan loistivat auringossa. Harmi ettei se välity kuvassa niin kirkkaana.

Mettästyskoppi.

JA nyt se pahin, hypätkää yli!

Huh. Puistatuksia mielenkiinnon välissä. Kuvitelkaapa fiilistä kun nuo roikkuvat naamalla... Pikkiriikkiset on kauriita ja isommat peuroja.. Noin raakasti arvioituna minun silmällä siis.

Niin, reissu oli ihan kiva, käytin metsässä miehen talvisaappaita ja voe elämä ne oli painavat! En meinannut millään jaksaa nostaa jalkaa ylös! :D Että ihan kivaa kuntoilua.. Tosin sen pointin kyllä pilasi aamiaisen korvannut pikkupitsa kahvilassa ja reissun jälkeen syöty mäkkäripulla-ateria....... :D No jaa.

Sitten vielä mentiin iltasella Tiian kanssa Myllyyn teelle, Coffee Houseen. Kallis paikka. Mutta ihan hyvää punaherukkajogurttimitäliepiirasta! Namskis!
Mutta kyllä se vaan on kallista tuollainen kahviloissa käyminen... Yksi kuppi teetä maksoi tuollakin 2e, kun sillä rahalla saa jo monta kymmentä pussia teetä kaupasta... No, on se silti ihan kiva käydä silloin tällöin vähän "hienomminkin" se teensä juomassa. Sepä vasta olisikin jos joka päivä sitä yrittäisin! :D

Mutta nyt tämä likka menee vielä sänkyyn, heräsin aamusta jo kun mies valmistautui jahtireissuun.. En minä nyt ala niin aikaisesta hereillä olemaan! :D