Päätin vaihtaa talvisempaan asuun. Mitkään jouluaiheiset pohjat eivät oikein miellyttäneet, ainakaan vielä. Ja meni taas hetki, ennen kuin sain laskurimokoman mukaan.. Ei suostunut menemään mihinkään tuonne koodin joukkoon... Olkoot nyt sitten tuolla laatikossa. Samapa se minulle on, kunhan toimii.

Tänään (ohhoh) menin todellakin sinne psykolle / lääkärille. Eivät olleet ollenkaan vihaisia tai mitään. Ehkäpä se kuuluu asiaan.. Eipä sinne kovasti tekisi mieli mennäkään, jos haukkuisivat suoraan. :D
Paljon taas tulikin vuodatettua, taustaa lisää. Sairaslomaa ei ainakaan vielä jatkettu. Puhuin, notta jos ehkä menisin alkuvuodesta kuntouttavaan työhön työkkärin kautta. Itse olin ihan täpinöissäni tästä ajatuksesta koko aamun, mutta kun mies päivällä heräsi ja kyseli käynnistä, tyrmäsi heti idean; Mutta saako siitä sitten rahaa tarpeeksi? Ei se oikein ole hyvä jos just ja just saa vuokrarahan." Jaha. Tokaisin vain että katsotaan sitten ja mietin vielä. Mutta eikö sekin olisi ihan tärkeää, että miulle saataisiin normaalin ihmisen rytmi ja voisin saada luottamusta töihin menoon? Ja kai se olisi hyvä ensin totuttautua pienillä työmäärillä, etten hyppää heti johonkin kahdeksantuntiseen vakityöhön, joka luultavasti kaatuisi taas paniikkiin ja ahdistukseen. Plussa että se koulukin on vielä keväällä olemassa. Muutama tunti aamusella töissä jossain kivassa paikassa ja iltaisin silloin kun koulua on, siellä. Kuulostaa ihanteelliselta, mutta on vaikea toteuttaa. Kiva suunnitella, mutta todellisuushan sen näyttää. Enkä tiedä jaksanko olla koulussa ja töissä ja sitten kuunnella kotona kun mies marisee etten saa tarpeeksi rahaa.
Kysäisinkin että saikkarillako minun sitten pitää loppuelämä olla. Höh. Aina joskus kyllä tunnen itseni niin huonoksi. Mikään ei ole hyvä. Rahaa pitäisi olla. Totta kai pitäisi, tiedän, mutta... :(

Noh, jokatapauksessa, tänään olin pitkästä aikaa psykolla ja se on hyvä. Lisähyvä on se, että olin hereillä moniin aikoihin jo kahdeksalta aamulla. Vielä plussaa on pyöräilyni psykolle ja takaisin, viimeksi pyöräilin moisen matkan (joo joo 4 kilsaa vain) viime käyntikerralla, eli joskus muinoin... Paljon plussaa kuitenkin.

Varmaan plusmiinusnolla tämän päivän saldo. Pitää nyt miettiä asioita.

280257.jpg