Jos nyt saisi itseään taas niskasta kiinni ja kirjoittaisi muutaman lauseen.. Apua kun laiskottaa tai sitten tulee aina jotain muuta ja unohtaa puolet asioista mitä piti kirjoittaa. Onneksi on naamakirja mistä saa katsoa mitä on minäkin päivänä tehnyt.... XD

Ensi vuonna ehkä totun jopa käyttämään ihan kädessä pidettävää versiota kalenterista, ostin nimittäin juhliakseni tällaisen:

 Ihana kalenteri, jossa on Catalina Estradan kuvitus, minusta koko kalenteri saisi olla hänen nimissään, eikä tuon mokoman mieskirjailijan, jonka pätkiä on kalenterissa. Olen joskus Catalinaa täällä mainostanut ennenkin ja taisipa olla hetken aikaa jopa blogin bannerissakin hänen työnsä. <3

Ja niin, mitäkö juhlistin? No työelämävalmennuspaikkaa! Pääsin harjoittelemaan Turkuun eräälle isolle kirppikselle, jej!! Tosin piti ensin mennä toiseen myymälään, mutta paikka vaihtuikin matkan varrella.
Saan tuosta harjoittelusta täyden päivärahan plus verottomana ns. ruokarahaa 9e per päivä! Olin ihan jee jee kun työkkärin täti kertoi että tuo ruokarahakin tulee mukaan, luulin ettei sitä tule ollenkaan! Ja lisäksi se on nyt 9e entisen 8 sijaan :D
Ja niin, heinäkuun alkuun laitettiin harjoittelu kestämään ja aloitus on tammikuun ensimmäisenä maanantaina! :)

Ollaan oltu hiukan leppoisina kun tiedetään että taloudellinen tilanne jatkuu hyvänä :)

Ja niin, juhlistin minä paikkaa myös tällä:


Kuka arvaa?
Vastaus sisältää 999 sivua ja esipuheen :D No sehän on tietysti Leo Tolstoin Anna Karenina. Hyvä kirja, ei siinä mitään, mutta voi elämä miten loppua kohden kyllästyin tuohon Annaan! Oikein odotin että koska se nappaa nirrin itseltään pois, ei meinannut millään jaksaa lukea naisen typerääkin typerämpiä ajatusjahkailuja. Jos Anna ei olisi itse toiminut, olisin varmaan minä tehnyt jotain.... :D Argh. Onko muille lukeneille tullut samanlainen olo?

Suurempia agressioita kirjan johdosta (no ei vaine) purin mökillä, siellä oltiin raivaamassa pihaa, jestas sitä roskan määrää! Ja vieläkin sitä on, nyt täytyy vain odottaa joko kevääseen tai lumen sulamiseen, ei oikein siivous muuten onnistu. Pitää rakentaa sinne isompi suoja puille (jäi yli ihan hirmusti kaikenlaista puutavaraa) ja jokin varasto.
Mökki itse on jo valmis, tänään on vielä työmies siellä hommissa, jso jotain pientä jää niin tulee sitten myöhemmin fiksaamaan. Sähkötyöt täytyy myös tehdä loppuun, kaikki pistokkeet ja valaisimien paikat eivät ole vielä valmiit.
Suunniteltiin että aaton jälkeen pyhinä voitaisiin viedä sinne kalusteet, apen ja miehen siskojen avustuksella. Huh, saa täältä kotoakin kaikki ylimääräiset kamat pois! Kyllä tässä jo onkin katseltu ylimääräisiä tavaroita iät ja ajat..
Onneksi osa tavaroista on jo mökin parvella, patjat ja pientä keittiövälinettä, käytiin Ikeassa ostoksilla miehen kanssa ja hintaa tuli 255 eupoa.. Mutta kyllä sillä kamaa sitten saatiinkin!
Myös net.Anttilasta tilailtiin jotain, mm. verhoja parit, pitää sitten katsella loppuihin pikkuikkunoihin jotain.. Kahteen isompaan nyt ainakin pitäisi olla, jos vaan koot on oikein.


Tämmöiset :)


Asiasta kolmanteen, Ikeasta on myös tämä Gosig Råtta, jos nyt nimen muistin oikein. Råtta kun råtta kumminkin. Meidän rattopojat on tätä jo vähän kurittaneet, paha vihollinen!!!! <3 Hehee ja varmaan Tiiakin olisi halunnut kurittaa mua kun koko Ikea reissun jälkeen autossa jammailin tämän råttalaisen kanssa..... XD

Ja tässä päivänä yhtenä tuumin että uusi työ on aivan loistava syy mennä ostamaan uusia vaatteita, ja niinkin hurjasta paikasta kuin Tarjoustalosta! Mutta oikeasti, halusin neuletakin ja jonkin rennohkon paidan sinne alle.


Tässäpä nämä, oikein edustavassa kuvassa kaiken nukkekotiroinan keskellä.. Tosiaan on vielä kasaamatta tuo ostamani nukkis kun tapetit sun muut on mietinnässä :D Mutta tuommoinen kiva hörsyävä neuletakki, ei ihan tavallinen mutta silti tosi mukava päällä ja tuommoinen pitkähkö lila paita, mukava jos esim. pitää nostella jotain niin ei heti ole maha vilkkumassa... ;D Ja ihan mun lemppariväriä taas :)

Mutta nyt pitääkin lopetella, tuli pikakutsu Ikeaan ;D