Siivosin eilen tietämättäni Itsenäisyyspäivän siivouksen. Havahduin vasta tänään että hetkonen, huominen on pyhä.. Näin sitä kotona sekoaa.
Kävin pikaiseltaan kaupassa tuossa äsken ja porukkaa oli vaikka muille jakaa.. Kaikki kymmenen kassaa käytössä ja jonojen päitä ei näy.. Taisi olla kassatkin vähän kypsiä, omani ainakin oli hieman poissaoleva parikymppinen jäpikkä. Tarkoitukseni oli ostaa ensin setelillä suojia ja sitten kortilla jäätelöpaketti ja sanoinkin heti siihen "hein" jälkeen että otan tuon erikseen. Siinä vaiheessa kun jäpikkä alkoi kaivaa jäätelöpakettiä muovipussin sisältä toistin saman uudelleen.. Vastaukseksi jotain epämääräistä "jaha, selvä" Lisäksi (HÖH!) muille kovin kohteliaasti toivotti hyvät itsenäisyyspäivät, mutta minulle tuskin kiitosheitä. Hmph! :D

Olen koko päivän onnistunut jotenkin hukkaaman. Tehnyt en ole sanottavasti kaiketikaan mitään erikoista, mutta silti se meni vain. Piti käydä pankissakin laittamassa vanhuksilta tullut viisikymppinen tilille että saan maksettua yhden laskun, mutta unohdin senkin. Sitten tuumin että ei hätää, menen huomenna.. No enpä mene.. Öh.

Kun sais vielä miehen kiinni, että käy kaupassa kun tulee, jos jotain haluaa itselle. Ei kummiskaan ole sekään hoksinut että kauppa on huomenna kiinni. Eihän ne mene tänään kuudelta kiinni?

Hmh.

Poistun pohtimaan mukavia nukkisprojekteja.

                                             1110056.jpg