Ei ole ollut kovastikaan kirjoittelemisen aiheita ja kaiken lisäksi koneeni oli päivän poissa käytöstä, koska ei suostunut lähtemään käyntiin, tai jos lähti niin sammui saman tien. Ja mies on  tietysti läppärillä pelaamassa :D
Mies osti eilen uuden langattoman hiiren ja näppiksen koneeseeni, joka siis siitä sydämistyneenä otti neniinsä ja lakkasi kokonaan peuhimasta. Tänään mies jotain hääräsi sen kanssa ja kone suostui jopa olemaan hetken päällä. Vetelee viimeisiään tuo minun koneraukkani. Eikä se kuitenkaan ole vanha, sillätavalla.

Lankesin perjantaina ja ostin Malacon pikkupussin Hyvää makumaasta, sellaisen 120g uutuuspikkuisen :D Ja kaiken lisäksi vielä 3 Marssia ja 2 Snickersiä... Juuh... Ja eilisen kärvistelin taas jossain ihme karkinhimotuskassa, kun ei ollut koko päivänä mitään mässyä ja illalla oli niin tylsää, että kaipasin mässyä entistä enemmän.
Hmph, kun valitin miehelle tylsyydestä, tämän ainoa vaihtoehto asiaan oli seksi, ja kun minä sanoin ettei oikein ole sellainen olo nyt, niin mies palasi takaisin pelinsä pariin. Joopa. En sitten saanut sitä liikkeelle mihinkään, mutta ainakin toinen meistä sai mitä halusi, eli mies.. Suostuin sitten, ei kyllä ollut oikein suotuisa olo siihen, mutta... Noh.

Tänään sitten piti olla minun käsityksen mukaan tällä hetkellä ainakin menossa Raumalle, mutta miespä onkin rakkaan appiukkoni luona isänpäiväaterialla, joka nyt sitten piti ykskaks järjestää. Joopa. Jouduin vielä viestittämään huuto.net kauppiaallekin, että sorkesorke, ei ollakaan silloin Raumalla kun piti, jotta voitaisiinko tavata myöhemmin. Kiva. Kun varmaan suurimmalla osalla ihmisistä kuitenkin on menoa isänpäivänä ja oli muutenkin tosi ystävällistä suostua silloin kaupantekoon. Noh, toivottavasti ei tule ongelmia. Harmittaa, mie kun muutenkin pääsen harvoin Raumalle, niin silloinkin pitää sitten tuon ukkeliinin keksiä jotain hienostelujuttuja. Daa.
No, onneksi äiti kuulosti selvältä äsken kun ilmoittelin, toivottavasti ovat vielä illemmallakin. Siskonkin porukoiden pitäisi tulla sinne jossain vaiheessa, olisi kiva jos olisivat samoihin aikoihin.

Toivottavasti äidillä olisi antaa hiukan edes rahaa, minä olen taas ihan auki ja miehellä tili miinuksella. Ei ole edes lahjaa isälle, ei sillä että sydämestäni mitään ostaisin tms, mutta periaatteesta olisi ihan kiva.. No, tein kortin (jota isä ei suuremmin katso ikinä ja jonka äiti laittaa hetkeksi kirjahyllyyn ja sitten kaapiin) ja yhden sellaisen pikkuisen kranssin, joita tein aiemminkin. Katsotaan josko vaikka nappaisin kuvan tässä aikani kuluksi. Kun ei ole kiirettä vamistautua lähtöönkään.

Mutta, jos nyt sitten näppäisin sen kuvan ja pelaisin vähän vaikka mahjonggia teen ja musiikin kera :)

EDIT: kuvat kortista ja kranssista (tärähtivät..)

257858.jpg 257859.jpg